ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξένος ο διάδοχος του Μίτσελ

Ξένος ο διάδοχος του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αναζητείται αντικαταστάτης του και στο δίλημμα Έλληνας ή ξένος υπάρχει απάντηση.

Όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αφού υπάρχει όπως γράψαμε και χθες δυσαρέσκεια για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα, ακόμη και σε νίκες που συνδυάζονται με κακό θέαμα.

Απο εκεί και πέρα υπάρχει προβληματισμός για τον αντικαταστάτη του, ανάμεσα σε Έλληνα που θα ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και σε ξένο που θα είναι μεγάλο όνομα και θα συνεχίσει την παράδοση των Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μίτσελ, τους οποίους εμπιστεύθηκε η διοίκηση Μαρινάκη.

Ο Έλληνας θα γνωρίζει τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και θα είναι μυημένος στην ελληνική πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει Έλληνας προπονητής με ανάλογο ειδικό βάρος. Βάλτε οποιοδήποτε όνομα δίπλα στη συνέχεια Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μίτσελ και θα το καταλάβετε.

Επομένως η λύση του ξένου προπονητή είναι μονόδρομος και προς τα εκεί στρέφεται η αναζήτηση του Ολυμπιακού, αν κι αυτό είναι δύσκολο, χρονοβόρο και δαπανηρό. Μπροστά όμως στον κίνδυνο να χαθούν βαθμός, βαθμοί στην Ξάνθη, πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Κι αν είναι να υπογραφεί διαζύγιο με τον Μίτσελ , αυτό πρέπει να είναι αναίμακτο, σε συναινετικό κλίμα και πριν από το ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα.

Τι θα έκανες με τον Μίτσελ;

Ο Μίτσελ μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, για ακόμη μια φορά στους 23 μήνες που μετράει στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων". Ο Ισπανός τεχνικός ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί και οι πιθανότητες να παραμείνει στην θέση του δεν είναι υπέρ του.

Η φημολογία λοιπόν θέλει τον Μίτσελ να βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Τι πρέπει να γίνει με τον Ισπανό τεχνικό; Να μείνει; Να φύγει; Και αν αποχωρήσει, μετά τι; Ξένος; Έλληνας; Πάρε εσύ την απόφαση ΕΔΩ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ