ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αυλαία" με νίκη κόντρα στην Άρσεναλ

"Αυλαία" με νίκη κόντρα στην Άρσεναλ
INTIME SPORTS

Η αυλαία του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πέφτει και οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν με ψηλά το κεφάλι τόσο για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους, όσο και για να έχουν καλύτερη τύχη στο Europa League. Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα...

Λίγες ώρες έμειναν στον Ολυμπιακό για να απολαύσει την τελευταία του παράσταση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θέλουν τη νίκη για 5 άκρως σημαντικούς λόγους.

Το παιχνίδι λοιπόν είναι κάθε άλλο παρά αδιάφορο, κάτι για το οποίο συμφώνησαν στις συνεντεύξεις Τύπου και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Αρσέν Βενγκέρ. Και οι δύο άλλωστε εξέφρασαν την επιθυμία τους για φινάλε με νίκη...

Το τρίποντο μαζί με καλή εμφάνιση ζήτησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ στου Ρέντη, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σ' ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός αποστολής τον Φρανσουά Μοδέστο, για λόγους ξεκούρασης. Κατά τ' άλλα, ο Τοροσίδης αναμένεται να παίξει αριστερά αντί του τιμωρημένου Χολέμπας, ενώ ο Μανιάτης θα είναι δεξιά.

Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες και προβλήματα. Μπορεί μάλιστα να διαβάσετε όλα τα σχέδια που καταστρώνει ο Αρσέν Βενγκέρ πατώντας πάνω στην πρόταση.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε την καλή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός τελευταία αγωνιστική στην έδρα του, ενώ μπορείτε να μάθετε όλα τα σενάρια για να μπουν στο γκρουπ των ισχυρών οι Πειραιώτες.

Μπείτε στο LIVE της αναμέτρησης και δείτε όλα όσα θα συμβούν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ