ΑΡΣΕΝΑΛ

Με αλλαγές και πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αλλαγές και πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Μία Άρσεναλ με αλλαγές και πολύ κακό κλίμα στις τάξεις της θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Διαβάστε πώς σκέφτεται να την παρατάξει ο Αρσέν Βενγκέρ, πώς πηγαίνουν τα πράγματα τελευταία για τους "κανονιέρηδες" και πόσο σημαντικό θεωρούν τον αγώνα.

Ένα θετικό αποτέλεσμα γοήτρου και σημασίας αναζητά το βράδυ της Τρίτης (21.45, NS2) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Europa League, αλλά θα ήθελαν να πάρουν τρεις ακόμα βαθμούς, ώστε να βρεθούν στους ισχυρούς της κλήρωσης του Europa και να διατηρήσουν το σερί που τους θέλει να μη χάνουν κάθε φορά που παίζουν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο, για την Άρσεναλ το παιχνίδι είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει στο Λονδίνο 11 σημαντικούς ποδοσφαιριστές και να πάρει στην αποστολή αρκετούς νέους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα αγγλικά Μέσα ενημέρωσης αποφεύγουν να δώσουν 11άδα για τον αγώνα. Πιθανότατα, όμως, αυτοί που θα αρχίσουν από πλευράς Άρσεναλ είναι οι: Στσέζνι, Μιντ, Βερμάλεν, Τζουρού, Τζένκινσον, Κοκελέν, Ράμσεϊ, Αρσάβιν, Τσάμπερλεϊν, Ζερβίνιο, Σαμάκ (4-2-3-1).

Λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Άκπομ, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Σε περίπτωση που γίνει αυτό ο νεαρός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα, ενώ ευρωπαϊκό ντεμπούτο θα είναι και για τον Μιντ.

Με αλλαγές και πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Με τη θηλιά στο λαιμό ο Βενγκέρ

Σε πολύ κακό μομέντουμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ, η οποία έχει δύο νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Το Σάββατο ηττήθηκε από τη Σουόνσι, έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τη μισητή Τότεναμ και έσπασε ένα σερί πολλών χρόνων αφού πραγματοποιεί τη χειρότερη πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ από το 1994.

Η ήττα από τη Σουόνσι έφερε νέους τριγμούς, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν εντονότατα τον Βενγκέρ, ο οποίος αμφισβητείται όσο ποτέ. Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει ένα ακόμη επικίνδυνο παιχνίδι για την Άρσεναλ, αυτό με την εξαιρετική φέτος Γουέστ Μπρομ, κι έτσι ο τεχνικός της Άρσεναλ θα ήθελε να πάει η ομάδα του με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία, έχοντας σπάσει το σερί των τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη. Επομένως, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία αλλά ενδεχόμενη νίκη θα έδινε ψυχολογική τόνωση στους παίκτες της και ηρεμία για να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση με τους "μπάγκις".

Με αλλαγές και πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Μεταγραφές και... Βενγκέρ

Τέλος, ο Τύπος στην Αγγλία δε στέκεται τόσο πολύ στο παιχνίδι. Ασχολείται με τις δηλώσεις του Βενγκέρ από τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας και τις πιθανές μεταγραφές που θα κάνει. Ο 63χρονος είπε πως προτιμάει τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του από αυτή της Μάντσεστερ Σίτι, τοποθέτηση που προκάλεσε αίσθηση, ενώ επιβεβαίωσε πως θα κινηθεί για μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να αποκτήσει εκ νέου δανεικό τον Τιερί Ανρί, ενώ σύμφωνα με τη "Daily Mail" οι υπόλοιποι στόχοι του είναι οι Κλας Γιαν Χούντελααρ, Γουίλφρεντ Ζαχά και Πέπε Ρέινα, με την περίπτωση του τελευταίου να είναι η πιο δύσκολη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ