ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκλεισμοί - έκπληξη, "μέσα" οι Μάριν και Μποτία

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Μάριν μετά από 2,5 μήνες επιστρέφει σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος. Τελευταία του παρουσία στη Νέα Σμύρνη στις 15 Οκτωβρίου. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μποτία. Έξω οι Τσόρι και Πάρντο.

Υπάρχουν εκπλήξεις στην ανακοίνωση της 18άδας του Μπέντο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (4/1, 19.30). Από τη μία είναι εκτός αποστολής οι Τσόρι - Πάρντο και από την άλλη οι Μάριν και Μποτία είναι κανονικά στη διάθεση του Μπέντο.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο Μποτία ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό και ότι ο Μάριν επιστρέφει σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος μετά από 2,5 μήνες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Τσόρι και Πάρντο, αυτό που βγαίνει από το Ρέντη είναι ότι τους “καθάρισε” ο Μάριν με την εικόνα που έβγαλε στο Ρέντη με το που γύρισαν οι “ερυθρόλευκοι” από τις γιορτές! Συν τοις άλλοις ο Γερμανός μπορεί να βοηθήσει είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε από τα άκρα.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Μπέντο σκόπευε ούτως ή άλλως να ξεκινούσε και από το πρώτο ματς του 2017 και ένα είδος ροτέισον. Κι αυτό ισχύει περισσότερο για τον Τσόρι. Για τον Πάρντο αποτελούσε κοινό μυστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ

Αναφορικά με την ενδεκάδα, από τη στιγμή που ο Μποτία είναι στην αποστολή, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει μαζί με τον Βιάνα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα είναι ο Φιγκέιρας και αριστερά είναι ανοικτό για Ρέτσο ή Ντε Λα Μπέγια. Πιθανότατα θα είναι ο Λεάλι στα γκολπόστ.

Ο Καμπιάσο θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς και από εκεί και πέρα μένει να φανεί πού θα παίξει ο Μάρτινς. Αν παίξει δίπλα στον Καμπιάσο, τότε θα είναι “γρίφος” ποιος από τους Φορτούνη, Ανδρούτσο ή Μάριν θα βρεθεί πίσω από τον Καρντόσο. Δεν το έχει ξεκαθαρίσει ο Πορτογάλος.

Αν ο Μάρτινς αναλάβει τον ρόλο του Φορτούνη, τότε ο Μπουχαλάκης θα βρεθεί στο πλευρό του Καμπιάσο. Στα “φτερά” της επίθεσης αναμένονται οι Μανθάτης και Σεμπά, ενώ στην κορυφή ο Καρντόσο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καπίνο: "Είμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή"
Η Λιμπερτάδ παραδέχεται ότι θέλει τον Καρντόσο
Ενοχλήσεις ο Μποτία!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ