ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Λιμπερτάδ παραδέχεται ότι θέλει τον Καρντόσο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο ο αντιπρόεδρος της Λιμπερτάδ όσο κι ο συνεργάτης του ατζέντη του Όσκαρ Καρντόσο, παραδέχονται με δηλώσεις τους ότι ο Παραγουανός φορ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο στόχαστρο της "γκουμαρέλο".

Η ιστοσελίδα της Παραγουάης, "Abc", ήταν αυτή που ανέδειξε τη Δευτέρα το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ για τον επαναπατρισμό του φορ του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο.

Η "Cardinal Deportivo" δίνει συνέχεια στο ενδιαφέρον της "γκουμαρέλο" για τον "Τακουάρα" με τον αντιπρόεδρο της ομάδας από την Ασουνσιόν να παραδέχεται τις κινήσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή:

"Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τον Καρντόσο; Δουλεύουμε αυτή την υπόθεση, βλέπουμε την πιθανότητα να ενισχύσει την ομάδα μας. Αλλά, ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το να φέρεις έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου διαμετρήματος σου δίνει περισσότερο πρεστίζ", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Λιμπερτάδ, Ρουμπέν ντι Τόρε.

Τις επαφές παραδέχθηκε και ο συνεργάτης του Πέδρο Αλδάβε (σ.σ ατζέντης του Καρντόσο), Καρίμ Σαλομόν με δηλώσεις του στο ίδιο Μέσο της Παραγουάης: "Ξέρω ότι μίλησαν μαζί του (σ.σ η Λιμπερτάδ με τον Καρντόσο). Αλλά, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Έχει συμβόλαιο στην Ελλάδα και είναι πολύ υψηλό. Δεν ξέρω εάν η Λιμπερτάδ ή άλλη ομάδα μπορούν να ανταγωνιστούν το ύψος του συμβολαίου".

Ο Καρντόσο ξεκίνησε την καριέρα του από την 3 de Febrero το 2003 και τη διετία 2004-06 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νασιονάλ Ασουνσιόν. Έκτοτε αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του, σε Αργεντινή (Νιούελς), Πορτογαλία (Μπενφίκα), Τουρκία (Τράμπζονσπορ) και Ελλάδα (Ολυμπιακός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Θέλει Καρντόσο η Λιμπερτάδ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ