ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενοχλήσεις ο Μποτία!

Ενοχλήσεις ο Μποτία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μποτία είχε ενοχλήσεις στο προσαγωγό με τον Ισπανό αμυντικό να εξετάζεται από τους γιατρούς για να διαπιστωθεί αν πρέπει να προφυλαχθεί ή όχι από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάτι μη ανησυχητικό.

Ολόκληρη συζήτηση για τους στόπερ του Ολυμπιακού έχει γίνει τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για το κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα να βγάλει οκτώ δύσκολους αγώνες σε διάστημα 25 ημερών με την παρουσία τριών στόπερ (Μποτία, Βιάνα, Ρέτσου). Υπάρχουν βέβαια και οι Νικολάου, Βούρος που μπορούν να δώσουν λύσεις, όμως, κατά κύριο λόγο ο Μπέντο ποντάρει στους Μποτία, Βιάνα και Ρέτσο.

Με το πρώτο ματς του 2017 προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα με τον Μποτία. Δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν είναι κάτι που προκαλεί τεράστιο “πονοκέφαλο” στον Μπέντο, αλλά είναι γεγονός ότι πλέον θα έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα στο Ρέντη για να μην χαθεί κάποιος κεντρικός αμυντικός μέσα στον μήνα, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω τιμωρίας.

Ο Μποτία λοιπόν παραπονέθηκε για μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα τον ξαναδούν σήμερα (3/1) οι γιατροί και αν πιστεύουν ότι πρέπει να προφυλαχθεί για να μην τρέχουν αργότερα, τότε ο Μπέντο χωρίς δεύτερη σκέψη θα τον αφήσει εκτός.

Με μία πρώτη ματιά φάνηκε ότι ο Ισπανός δεν έχει κάτι σοβαρό. Αλλά δεν είναι διατεθειμένος ο Μπέντο να ρισκάρει τη συμμετοχή του, αν υπάρχει έστω και ένα μικρό ενδεχόμενο να προκύψει σοβαρότερο πρόβλημα σε περίπτωση χρησιμοποίησής του με τον Αστέρα.

Με λίγα λόγια δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο ο Πορτογάλος. Δεν είναι όπως με τον Ιντέγιε και τον Φορτούνη που παρά το γεγονός ότι έχασαν αρκετές προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμοι, το παίρνουν πάνω τους και στο τέλος αναμένεται να βρεθούν κανονικά στη 18άδα!

Η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αρκετά... ευαίσθητη και χρήζει ειδικής διαχείρισης. Οι πιθανότητες πάντως μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (2/1) έγερναν προς το ότι ο Μποτία θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ