ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ: Έγινε πατέρας ο Ισπανός εξτρέμ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα
Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έγινε για πρώτη φορά πατέρας με τη σύντροφο του Ισπανού εξτρέμ να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με τον Ισπανό εξτρέμ του τριφυλλιού και τη σύντροφο του Μίρια να ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφο του και το νεογένητο παιδί τους και τη συνόδεψε με δύο λόγια χαράς και ευτυχίας.

Ο Αϊτόρ μάλιστα είχε σχετική άδεια από τον Παναθηναϊκό για να είναι δίπλα στη σύντροφο του αυτές τις στιγμές ενώ θα πρέπει να θυμήσουμε πως ένα χρόνο πριν, την Πρωτομαγιά του 2023 είχε συγκινήσει τους πάντες όταν είχε γνωστοποιήσει πως η σύντροφός τους Μίρια είχε αποβάλει.

Τώρα όμως τα πράγματα πήγαν καλά η σύντροφος του έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της οικογένειας και οι ευχές από συμπαίκτες και αντιπάλος έπεσαν βροχή.

Οι Μακέντα, Πέρεθ, Ζέκα, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Λημνιός ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν όπως και ο Σέρχιο Αραούχο και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ