ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αφελάι

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αφελάι

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ιμπραχίμ Αφελάι. Για 1+2 χρόνια υπέγραψε ο Ολλανδός. Ανακοινώθηκε και από την Μπάρτσα ως δανεικός καθώς το συμβόλαιο του λήγει με τους Καταλανούς το 2015. Οι πρώτες δηλώσεις του 28χρονου με την ερυθρόλευκη φανέλα στα χέρια.

Την μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού (μέχρι στιγμής) ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ιμπραχίμ Αφελάι θα φορά τα ερυθρόλευκα τουλάχιστον για ένα χρόνο. Ο 28άχρονος άσος ήρθε στη χώρα μας το Σάββατο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά.

Το Sport24.gr σας παρουσίασε το προφίλ του Ολλανδού εξτρέμ που ήρθε στον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό στιλ, το μεγάλο προσωπικό στοίχημα, οι αριθμοί και 27 φωτογραφικά κλικ από την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015, με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας για τα επόμενα 2 χρόνια".

* Η Μπαρτσελόνα στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει πως ο Ιμπραχίμ Αφελάι παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο καθώς το συμβόλαιό του με την καταλανική ομάδα λήγει το 2015.

Σχόλιο: Ο Γιώργος Περπερίδης αναλύει το "ρίσκο" του Ολυμπιακού: Δηλαδή τι ακριβώς να σκεφτεί ο Ολυμπιακός;

Αφελάι: "Χαίρομαι που είμαι εδώ"

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Αφελάι έκανε στην κάμερα του Olympiacos TV τις πρώτες του δηλώσεις.

Σε αυτές ο Ολλανδός άσος μίλησε για τη διάθεσή του να συμβάλει ώστε οι Πειραιώτες να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά και για την ανυπομονησία του να παίξει στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού εξτρέμ:

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις, έχοντας υπογράψει με την ομάδα μας;

Νιώθω υπέροχα! Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει ένιωσα ενθουσιασμό και χαίρομαι που είμαι εδώ τώρα!

Πως εξέλαβες την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο;

Όταν έφτασα και είδα ότι ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος που με είδε, μου μετέδωσε πολύ έντονα ευχάριστα συναισθήματα! Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί με τον κόσμο μία σπουδαία χρονιά!

Το UEFA Champions League αποτελεί πάντα ένα σπουδαίο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή;

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία για εμένα το αν παίζει ή όχι στο Champions League. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει πάντα στο να παίρνει πρωταθλήματα! Ελπίζω να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ωραία πράγματα τη σεζόν που έρχεται!

Ανυπομονείς για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων;

Σίγουρα! Ανυπομονώ και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Να τους γνωρίσω! Από εκεί και πέρα, θυμάμαι που είχα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παρελθόν και οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα φανατικοί! Πλέον θα είναι και με εμένα! Αυτό με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ