ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλα 8000 εισιτήρια έφυγαν ενόψει Παρτίζαν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολύς κόσμος πέρασε και την Δευτέρα (31/7) από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", με αποτέλεσμα ακόμη 8000 εισιτήρια να διατεθούν ενόψει της ρεβάνς με την Παρτίζαν την Τετάρτη (2/8, 21:45).

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Παρτίζαν και στη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Σερβίας αναμένεται να έχει την έξτρα βοήθεια του κόσμου του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Οι Πειραιώτες νίκησαν με 3-1 στο Βελιγράδι και το βράδυ της Τετάρτης (2/8, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καλούνται να σφραγίσουν την παρουσία τους στα play-offs του Champions League.

Στην προσπάθεια τους αυτή αναμένεται να έχουν σημαντική βοήθεια από τον κόσμο τους, καθώς πέραν από τις περίπου 18.000 κάρτες διαρκείας που έχουν βρει κάτοχο μέχρι σήμερα (27/7), έχουν διατεθεί και περισσότερα από 10.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς του Φαλήρου κόντρα στους πρωταθλητές Σερβίας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα (27/7) η κίνηση στα εκδοτήρια του γηπέδου αλλά και μέσω internet, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να διατεθούν περισσότερα από 8000 "μαγικά χαρτάκια", αριθμός που προστίθεται στα εισιτήρια που "έφυγαν" την Παρασκευή (28/7) ηλεκτρονικά.

Όπως σχολίαζαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, καλό θα ήταν όσοι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να παρευρεθούν το ματς με την Παρτίζαν, να εξασφαλίσουν από νωρίς τα εισιτήρια τους.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παρά λοιπόν την δυσκολία της εποχής, με πολύ κόσμο να λείπει εκτός Αττικής, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Παρτίζαν έχοντας περισσότερους από 25000 φίλους του στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουρές για ένα εισιτήριο του Ολυμπιακός - Παρτίζαν
Πέρυσι του έλειπαν, τώρα περισσεύουν...
Ο άπειρος Μιλό και ο έμπειρος Εστράδα σφυρίζουν ΑΕΚ, Ολυμπιακό
Μάνατζερ Ιντέγε: "Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό"
Έφτιαξε ομάδα στο Ναύπλιο ο Ταχτσίδης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ