ΕΛΛΑΔΑ

Έφτιαξε ομάδα στο Ναύπλιο ο Ταχτσίδης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ταχτσίδης, Χάσι EUROKINISSI SPORTS

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ταχτσίδης, δεν κατέστη εφικτό να αναλάβει τις τύχες του Πανναυπλιακού και ιδρύει τον "Πανναυπλιακό - Ηρακλή Πρόνοιας".

Ο Ναυπλιώτης Παναγιώτης Ταχτσίδης επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από σειρά ετών στην Ιταλία, για να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος διεθνής μέσος πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά και παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του ομάδα, στον τόπο του.

Τον Ιούνιο, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρο, είχαν παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ώστε να γίνει γνωστό δημοσίως ότι ο Ταχτσίδης θέλει να αναλάβει τις τύχες του Πανναυπλιακού. Εντέλλει αυτή του η επιθυμία δεν καρποφόρησε, αφού η νυν διοίκηση δεν αποχώρησε.

Ο Ταχτσίδης ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να είναι στην ίδια διοίκηση με τον σημερινό πρόεδρο, κ. Ψυχογιό, όπως του πρότεινε ο τελευταίος, και επίσης ότι κάποιοι που του είχαν κάνει κουβέντα για να πάρει τον Πανναυπλιακό, δεν του είπαν ποτέ ότι ο κ. Ψυχογιός έχει ακόμη μια θητεία.

Έτσι, ο διεθνής μέσος πήρε την απόφαση να φτιάξει τη δική του ομάδα στο Ναύπλιο, τον "Πανναυπλιακό - Ηρακλή Πρόνοιας". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "sport.argonafplia.gr", ο Ταχτσίδης "δεν διευκρίνησε τους βραχυπρόθεσμους στόχους της νέας ομάδας, αφού όπως είπε δεν ενδιαφέρει μια γρήγορη άνοδος σε εθνικές κατηγορίες, αλλά μια οργάνωση εκ βάθρων με ανάπτυξη ακαδημιών.

Προφανώς στις ακαδημίες θα ανατεθεί ο ρόλος προετοιμασίας της μεγάλης ομάδας που όλοι οι φίλοι του κ. Ταχτσίδη αναμένουν". Ενεργό ρόλο στη νέα ομάδα θα έχει ο αδερφός του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ