ΟΦΗ

ΟΦΗ-Ρούβας 1-0

ΟΦΗ-Ρούβας 1-0
INTIME SPORTS

Ο Ζε Εντουάρντο στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ πέτυχε γκολ κόντρα στον Ρούβα και ήταν ότι αξιόλογο είχαν να παρουσιάσουν οι Κρητικοί.

Ο Βραζιλιάνος Ζε Εντουάρντο ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Ρούβα την Τετάρτη το απόγευμα καθώς ο πρώην άσος της Πάρμα στο ντεμπούτο του έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου του ενώ χρίστηκε και σκόρερ έξι λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη ο ΟΦΗ προβλημάτισε σε ένα ακόμη ματς δείχνοντας κουρασμένος και μην έχοντας πολύ καλές επιθετικές πρωτοβουλίες στην διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.

ΟΦΗ-Ρούβας 1-0
INTIME SPORTS

Ο Ρούβας απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 3΄ όταν ο Στάθης πάνω στην γραμμή απομάκρυνε την μπάλα μετά την κεφαλιά του Φουκαράκη. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 14΄ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι, έδιωξε με τις γροθιές οΝτόμπος.

Στο 38΄ο ΟΦΗ απείλησε ξανά όταν το σουτ του Βερόν, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ρούβα, ενώ η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43΄ για τους γηπεδούχους όταν ο Ντόμπος απομάκρυνε εντυπωσιακά μετά τον “κεραυνό” του Φραγκουλάκη.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχαμε αλλαγές. Με τον Ζε Εντουάρντο να περνάει στο παιχνίδι ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές. Στο 62΄ αρχικά το σουτ του Βραζιλιάνου απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ρούβα και δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

ΟΦΗ-Ρούβας 1-0
INTIME SPORTS

Στο 66΄ ο Ζε Εντουάρντο άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ όταν με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι!

Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ όταν τοδυνατόσουτ του Μονιάκη, απομάκρυνε ο πορτιέρο του Ρούβα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Βερόν, Κάλαιτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Γκαλέτι, Παπάζογλου

Αγωνίστηκαν και οι Φερνάντες,Ροβίθης, Μονιάκης,Δαμιανάκης, Μπανούσης, Μακρής, Βιτώρος, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Όγιος, Νιμανί

Ρούβας:Ντόμπος, Tζιράκης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Αργυράκης, Κορδονουρης, Κεφαλουκος, Μαριάν, Τσιτλακίδης, Βλαχος, Φουκαράκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ