ΟΦΗ

Πουλινάκης: "Θέλουμε ένα στόπερ"

Πουλινάκης: "Θέλουμε ένα στόπερ"
INTIME SPORTS

Τελέστηκε την Τρίτη (6/8) στο ΒΑΚ ο αγιασμός για τη νέα χρονιά στον ΟΦΗ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τονίζει πως θα γίνει μια ακόμη μεταγραφική κίνηση για τη θέση του στόπερ.

Αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου τελέστηκε την Τρίτη (6/8) στο ΒΑΚ. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Δημήτριος από την Ενορία Μιχαήλ Αρχαγγέλου της Θερίσου.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Τσαμπουράκης, Πρόεδρος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: " Η ευχή για τη νέα χρονιά είναι να πάνε όλα καλά για όλους, και πάνω απ’ όλα με υγεία. Εύχομαι και πιστεύω η φετινή σεζόν να μας βρει ένα σκαλοπάτι παραπάνω από την προηγούμενη.

Ήδη έχουμε κάνει σαν διοίκηση το καθήκον μας με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει ένα κενό στη θέση του στόπερ. Δε βιαζόμαστε, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία οικονομικά και αγωνιστικά. Θα κάνουμε το καλύτερο την ώρα που πρέπει".

Για το αν ο ΟΦΗ θα προλάβει να παίξει στο γήπεδο του στο ματς της πρεμιέρας: " Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες. Ορισμένα πράγματα ωστόσο πρέπει να τεθούν προς συζήτηση από την αρχή καθώς δεν είναι υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Από ανάγκη η ΠΑΕ ασχολείται και "τρέχει" τα θέματα αυτή τη στιγμή. Το πρωτεύον είναι να υπάρχει ασφάλεια. Αυτό το έχουμε εξασφαλίσει από μηχανικούς και φορείς. Αύριο θα ρίξουμε τους πυλώνες στις θύρες 4 και 5. Την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμα όλα για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο".

Την Τετάρτη (7/8) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό στο "Γεντί Κουλέ" με αντίπαλο τον Ρούβα (18.00), ενώ το βράδυ η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στους χορηγούς και στους εκπροσώπους των.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ