ΟΦΗ

Για το "διπλό" στην Δράμα

Για το "διπλό" στην Δράμα
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Δόξα στην Δράμα με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή

Με μια προπόνηση και χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Δόξα στην Δράμα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς βρίσκονται οι Γαλανόπουλος και Γιακούμπου. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Πίτσος, Ζορμπάς και ο τιμωρημένος Κάλαϊτζιτς.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Ρόβας, Γιακούμπου, Τάντιτς, Καμπάνταης, Αγρίτης, Παπουλής, Μπουλούτ, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος και Μπερτίν.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστόπουλου για το αρχικό σχήμα, όπως φάνηκε έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι.

Ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γεωργίου - Μπερτίν.

Στην μεσαία γραμμή, θα είναι οι Κατσικογιάννης - Βερόν και παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Ρούσεφ και τον Ρόβα. Στην επίθεση σίγουροι είναι οι Αγρίτης, Καμπάνταης ενώ υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ