ΜΙΛΑΝ

Χαμός στη Μίλαν με παίκτη να "αδειάζει" τον Ιντσάγκι!

Χαμός στη Μίλαν με παίκτη να "αδειάζει" τον Ιντσάγκι!

Η Μίλαν έπιασε πάτο! Η Corriere della Sera αποκαλύπτει πως ο Φιλίπο Ιντσάγκι τα έψαλε στους παίκτες μετά την ηττα από την Ουντινέζε για να πάρει την εξής απάντηση: "Ούτε εσύ είσαι άξιος για τον πάγκο".

Η Μίλαν έχει πάρει τον κατήφορο και όλα δείχνουν πως η φετινή σεζόν θα κλείσει με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο για τον μιλανέζικο σύλλογο. Το βράδυ του Σαββάτου γράφτηκαν μάλιστα νέα μαύρα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Φιλίπο Ιντσάγκι και τους ποδοσφαιριστές του.

Αρχικά ο νεαρός Ιταλός τεχνικός άσκησε εντονότατη κριτική στους παίκτες για την ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε που συνοδεύτηκε από θλιβερή εμφάνιση (μόνο ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία, αυτό με το οποιό μείωσε το σκορ) ενώ η συνέχεια δόθηκε στο πούλμαν που ήταν να μεταφέρει την αποστολή.

Ο "Σούπερ Πίπο" ζήτησε από τον Αντριάνο Γκαλιάνι να κατέβει προσωρινά από αυτό προκειμένου να μιλήσει κατ'ιδίαν στην ομάδα και όταν έγινε αυτό χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα".

Όπως αποκαλύπτει η "Corriere della Sera" τα λόγια του Ιντσάγκι δεν έμειναν ασχολίαστα, με έναν από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο πούλμαν να του απαντάει: "Μπορεί εμείς να μην αξίζουμε αλλά εσύ είσαι ανάξιος να βρίσκεσαι στον πάγκο της Μίλαν".

Χαμός στη Μίλαν με παίκτη να "αδειάζει" τον Ιντσάγκι!

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν "πυρ και μανία" μετά την εμφάνιση της ομάδας του στο "Φρίουλι" και ήταν έτοιμος να δώσει τα... παπούτσια στο χέρι στον Ιντσάγκι, για να αλλάξει την τελευταία στιγμή την απόφασή του μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Γκαλιάνι.

Σημειώνεται πως όλα αυτά λαμβάνουν χώρα εν μέσω τεράστιων διοικητικών ζυμώσεων στη Μίλαν, με τον Μπερλουσκόνι να αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Ταϊλανδό επενδυτή Μπι Ταετσαουμπόλ και να συζητήσουν το ενδεχόμενο να του πουλήσει σημαντικό μέρος των μετοχών των "ροσονέρι".

Ουντινέζε - Μίλαν 2-1

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ