ΜΙΛΑΝ

Ιντσάγκι: "Δεν μπορούμε να ντροπιαζόμαστε έτσι, είμαστε Μίλαν"

Ιντσάγκι: "Δεν μπορούμε να ντροπιαζόμαστε έτσι, είμαστε Μίλαν"

Ο Φιλίπο Ιντσάγκι απολογήθηκε στους φανς της Μίλαν για την εμφάνιση με την Ουντινέζε, κατηγόρησε τους παίκτες για έλλειψη πάθους και παραδέχτηκε πως αν μπορούσε θα είχε κάνει 10 αλλαγές στο ημίχρονο!

Η αναμέτρηση στο "Φρίουλι" έβαλε οριστικά ταφόπλακα στις ελπίδες της Μίλαν για έξοδο στο Europa League καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ουντινέζε, με τους "ροσονέρι" να πρέπει μάλιστα να αισθάνονται κολακευμένοι από το αποτέλεσμα καθώς σκόραραν στο 88ο λεπτό στην πρώτη και μοναδική τελική τους προσπάθεια που βρήκε την αντίπαλη εστία.

"Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τη θέση μας στη Μίλαν. Αυτή ήταν μία άσχημη εμφάνιση και θύμωσα πολύ για από τη συμπεριφορά που είδα απόψε", τόνισε ο Ιντσάγκι αμέσως μετά τη λήξη του ματς, για να μιλήσει κατόπιν ακόμα πιο επικριτικά για τους ποδοσφαιριστές του.

"Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σε άλλα παιχνίδια η Μίλαν πάντα προσπαθούσε να παλέψει, όμως τώρα δεν είδα τίποτα. Φαινόταν σαν να έπαιζε η Ουντινέζε τελικό Champions League σε σύγκριση με εμάς.

Μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Ευτυχώς παίζουμε ξανά σε λίγες ημέρες (σ.σ. εμβόλιμη 33η αγωνιστική) και θα πρέπει να σβήσουμε αυτή την εμφάνιση από τη μνήμη μας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ιντσάγκι: "Δεν μπορούμε να ντροπιαζόμαστε έτσι, είμαστε Μίλαν"

Όταν μία ομάδα παίζει με αυτό τον τρόπο, ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια μας, να πάμε καλά την Τετάρτη κόντρα στη Τζένοα και να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν.

Κάναμε κάποια καλά πράγματα στα εννέα τελευταία παιχνίδια μας, έχοντας μόνο μία ήττα, και δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια παντελής έλλειψη επιθυμίας, δύναμης και διάθεσης.

Ήμασταν τυχεροί που βγάλαμε το ημίχρονο με 0-0 και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας είπα στους παίκτες μου ότι είχαν λανθασμένη προσέγγιση. Ίσως να χαλάρωσαν μετά το ντέρμπι με την Ίντερ, αν και έλεγα στην ομάδα από την περασμένη Τρίτη ότι δεν έπρεπε να υποτιμήσουμε την Ουντινέζε.

Ιντσάγκι: "Δεν μπορούμε να ντροπιαζόμαστε έτσι, είμαστε Μίλαν"

Μέχρι τώρα είχαμε πάντα σωστή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων, αυτή τη φορά όλα ήταν λάθος. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τί το προκάλεσε καθώς χωρίς σωστή συμπεριφορά θα χάνεις.

Εάν μπορούσα να κάνω 10 αλλαγές στο ημίχρονο, θα τις είχα κάνει. Δεν έχω άλλα να πω. Είμαστε Μίλαν και δεν μπορούμε να ντροπιάζουμε τους εαυτούς μας με τέτοιες εμφανίσεις. Όταν φοράς τη φανέλα της Μίλαν, πρέπει να δίνεις περισσότερα.

Θα ανησυχούσα σοβαρά αν επαναλαμβάναμε την ίδια εικόνα με τη Τζένοα, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα συμβεί".

Ουντινέζε - Μίλαν 2-1

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ