ΜΙΛΑΝ

"Μπαμ" η Μίλαν με Καναβάρο-Λίπι-Γκατούζο!

"Μπαμ" η Μίλαν με Καναβάρο-Λίπι-Γκατούζο!

Ο Ταϊλανδός κροίσος Μπι Ταετσαουμπόλ ετοιμάζεται να οδηγήσει τη Μίλαν στη νέα εποχή φέρνοντας τους Καναβάρο, Λίπι, Γκατούζο και Μαλντίνι! Διαβάστε για το ρόλο που θα έχει ο καθένας τους στους "ροσονέρι".

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι διατεθειμένος να πουλήσει, ο Μπι Ταετσαουμπόλ είναι αποφασισμένος να αγοράσει -αν όχι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ένα ποσοστό της τάξης του 20%- και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μία τεράστια μετάβαση για τη Μίλαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μάλιστα από το "Sky Sport Italia", ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που θέλει να μπει στα κοινά της Μίλαν παίρνοντας τα διοικητικά ηνία από τον Μπερλουσκόνι έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο για τα άτομα που θα καθοδηγήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα από τη νέα σεζόν.

Επιθυμία του είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2006 Ιταλίας, Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Γκουανζού Εβεργκράντε, ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη στον πάγκο τον Τζενάρο Γκατούζο.

Θέση σε αυτό το νέο "σχήμα" θα έχει ο Μαρτσέλο Λίπι ο οποίος προορίζεται για τεχνικός διευθυντής στον μιλανέζικο σύλλογο ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Μπι Ταετσαουμπόλ να παραδίδει διοικητικό ρόλο και στον ζωντανό θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι

Σημειώνεται πως ο υποψήφιος επενδυτής αναμένεται να φτάσει την Κυριακή (26/4) στο Μιλάνο όπου θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Μίλαν για την αγορά σημαντικού μέρους των μετοχών του συλλόγου.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ