ΜΙΛΑΝ

Μεξές: "Δεν μπορεί να πάει χειρότερα η Μίλαν"

MILAN, ITALY - NOVEMBER 25:  Philippe Mexes of AC Milan looks on during the Serie A match between AC Milan and Juventus FC at San Siro Stadium on November 25, 2012 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
MILAN, ITALY - NOVEMBER 25: Philippe Mexes of AC Milan looks on during the Serie A match between AC Milan and Juventus FC at San Siro Stadium on November 25, 2012 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images) GETTY IMAGES

Την παραδοχή ότι η Μίλαν πραγματοποιεί φέτος μία πολύ άσχημη σεζόν και ότι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο στο φινάλε για να ξανακερδίσουν τον κόσμο τους έκανε ο Φιλίπ Μεξές.

Η Μίλαν δεν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με στόχο το πρωτάθλημα όμως ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της θα περίμενε τον μέχρι τώρα απολογισμό τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της Serie A: εκτός όλων των στόχων και στην 11η θέση της βαθμολογίας με την απόστασή της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους να είναι στους... 36 βαθμούς.

Ο Φιλίπ Μεξές, το συμβόλαιο του οποίου με τους "ροσονέρι" λήγει το καλοκαίρι και το όνομα του φιγουράρει μέσα στους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ , μίλησε για την κατάσταση αυτή στο επίσημο κανάλι της Μίλαν και εκεί δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

"Θα πρέπει να προσεγγίσουμε κάθε ματς όπως κάναμε κόντρα στη Νάπολι μετά την κόκκινη κάρτα που δεχτήκαμε, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πάρουμε λίγους πόντους" , δήλωσε αρχικά ο 33χρονος Γάλλος σέντερ μπακ, και πρόσθεσε:

"Στην τελική, είναι πολύ δύσκολο να τα πάμε χειρότερα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, αφού χρειαζόμαστε όλοι τους συμπαίκτες μας και πρέπει να αισθανθούμε ηγέτες.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας δεν είναι χαρούμενος και είναι στο χέρι μας να τους φέρουμε ξανά στο πλευρό μας. Σε προσωπικό επίπεδο, πιθανότατα αυτή είναι μία από τις καλύτερες σεζόν μου όμως δεν μπορώ να την θεωρήσω θετική επειδή όλοι είμαστε στην ίδια βάρκα.

Τώρα χρειάζεται να βγάλουμε ένταση και υπερηφάνεια για να τιμήσουμε αυτή τη φανέλα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ