ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν συνεχίζει να γράφει αρνητική ιστορία

Η Μίλαν συνεχίζει να γράφει αρνητική ιστορία

Η φετινή σεζόν είναι μία από τις χειρότερες στην ιστορία της Μίλαν και κόντρα στη Νάπολι κατάφερε να κάνει δικό της ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ με πρωταγωνιστή τον Ματία Ντε Σίλιο. Διαβάστε ποιο είναι αυτό.

Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και φρόντισε να επιβεβαιώσει την μεγάλη αγωνιστική κρίση στην οποιά διέρχεται και στο "San Paolo" όπου ηττήθηκε με 3-0 από τη Νάπολι και υποχώρησε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα (11η με 43 πόντους, 36 λιγότερους από την πρωτοπόρο Γιουβέντους).

Το ματς κόντρα στους "παρτενοπέι" θα μείνει πάντως στη μνήμη των "ροσονέρι" και για έναν ακόμα λόγο και αυτός συνδέεται με ένα ρεκόρ που όμοιό του δεν υπάρχει καθώς ο Ματία Ντε Σίλιο είναι πλέον ο παίκτης με την γρηγορότερη αποβολή στην ιστορία της Serie A.

Η Μίλαν συνεχίζει να γράφει αρνητική ιστορία

Ο Ιταλός αριστερός φουλ-μπακ ανέτρεψε τον Μάρεκ Χάμσικ μέσα στην περιοχή της Μίλαν με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή πέρα από το πέναλτι που υποδείχτηκε, με την κάρτα μάλιστα αυτή να βγαίνει από το τσεπάκι του διαιτητή Ματσολένι μετά από μόλις 45'' αγώνα.

Η Μίλαν συνεχίζει να γράφει αρνητική ιστορία

Με αυτή την αποβολή ο Ντε Σίλιο απέκτησε έτσι μία θλιβερή πρωτιά που μέχρι πρότινος κρατούσε ο Λουλού Ολιβέιρα, ο οποίος με τη φανέλα της Κάλιαρι είχε δει την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από 50'' σε αγώνα κόντρα στη Ρετζίνα το 1999.

Νάπολι - Μίλαν 3-0

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ