ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Η χρονιά ήταν αποτυχημένη"

Ιμπραχίμοβιτς: "Η χρονιά ήταν αποτυχημένη"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τόνισε πως δεν έχει συνηθίσει να τελειώνει μία σεζόν με άδεια χέρια, όμως ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν. Τι είπε για Γιουβέντους και Αλέγκρι.

Από το 2004 και μέχρι το 2011 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτέλεσε τον χρυσό μίδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίρνοντας πρωτάθλημα σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε (κατέκτησε τον τίτλο με Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν), όμως το 2012 το απίστευτο σερί του έλαβε τέλος.

Υπεύθυνη για αυτό η Γιουβέντους η οποία κατέκτησε μαθηματικά το φετινό σκουντέτο μία αγωνιστική πριν το τέλος, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του μετά από την ήττα της Μίλαν στο "ντέρμπι της Μαντονίνα" απέναντι στην Ίντερ (2-4).

Διαβάστε για το πιο απίστευτο φινάλε στην ιστορία του Καμπιονάτο (2002).

"Δεν είμαι συνηθισμένος να μην κερδίζω τίποτα. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Είμαι απογοητευμένος, ήταν μία αποτυχία", τόνισε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι ο Αλέγκρι έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας. Με όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο. Η Γιουβέντους έκανε μία φανταστική σεζόν και τους δίνω συγχαρητήρια.

Τον τίτλο τον χαρίσαμε όμως και εμείς κατά ένα ποσοστό αφού τον είχαμε στα χέρια μας. Όλοι αυτοί οι τραυματισμοί όμως δεν μας έκαναν καλό".

Κληθείς τέλος να απαντήσει στο αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν (δεσμεύεται με συμβόλαιο), ο "Ίμπρα"απάντησε: "Θέλω να κερδίζω και τα πάντα εξαρτώνται από το τι θέλει η Μίλαν.

Δεν έχω αμφιβολίες για μένα αλλά θέλω να καταλάβω τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση. Υπήρχε ένα σχέδιο για τη μεγάλη Μίλαν, θα δούμε αν θα το υλοποιήσουν, ελπίζω ότι θα το κάνουν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ