ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο καλεί Ιμπραχίμοβιτς!

Μουρίνιο καλεί Ιμπραχίμοβιτς!

Ισπανική ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ρωτώντας τον αν θέλει να μεταγραφεί στη Ρεάλ, με τον Σουηδό να απαντάει θετικά! Ποια τα 6 ονόματα στη "μαύρη λίστα" του Πορτογάλου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προετοιμάζει το έδαφος για να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριου, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "Elconfidencial.com" τηλεφώνησε προσωπικά στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

"Θέλεις να έρθεις στη Ρεάλ Μαδρίτης; Εάν ναι, τότε ετοιμάσου", είπε ο Πορτογάλος στον "Ίμπρα", με τον Σουηδό να απαντάει καταφατικά στην επίμαχη ερώτηση που του έκανε ο πρώην προπονητής του στην Ίντερ!

Μουρίνιο καλεί Ιμπραχίμοβιτς!

Το δημοσίευμα της "Confidential.com" για την επικοινωνία Μουρίνιο-Ιμπραχίμοβιτς

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο Ιμπραχίμοβιτς έχει μεγάλη επιθυμία να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να πάρει εκδίκηση από τη Μπαρτσελόνα, από την οποία έφυγε με κάκιστες αναμνήσεις το καλοκαίρι του 2010 (ελέω Γουαρδιόλα) αλλά και η οποία τον απέκλεισε στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

"Τώρα καταλαβαίνω τον Μουρίνιο, είναι αδύνατο να νικήσεις μέσα στη Βαρκελώνη", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ιμπραχίμοβιτς, αφήνοντας σπόντες για τα δύο πέναλτι που είχαν κερδίσει οι Καταλανοί στο "Καμπ Νόου" απέναντι στη Μίλαν, και ίσως σε λίγους μήνες από τώρα να την ξαναβρεί και πάλι στο δρόμο του.

Φυσικά, η περίπτωση να αποκτήσει η Ρεάλ τον τρις κορυφαίο παίκτη του Καμπιονάτο (2008, 2009, 2011) μόνο εύκολη δεν είναι.

Και αυτό γιατί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει εκφραστεί επανειλημμένα με κολακευτικά λόγια για τον Σουηδό, ξεκαθαρίζοντας πως για να τον αφήσει να φύγει θα πρέπει να έρθει στο "Σαν Σίρο" παίκτης της κλάσης ενός Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι.

Υπενθυμίζεται πως Μουρίνιο και Ιμπραχίμοβιτς έχουν συνεργαστεί τη σεζόν 2008-09 στην Ίντερ, με τον υψηλόσωμο φορ να μετράει 29 γκολ σε 47 συμμετοχές με τη φανέλα των "νερατζούρι".

Υπάρχει μαύρη λίστα;

Εν τω μεταξύ, η ίδια ιστοσελίδα υποστηρίζει πως Ζοζέ Μουρίνιο και Φλορεντίνο Πέρεθ καταστρώνουν από τώρα τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ήδη καταλήξει στους παίκτες που δύσκολα θα συνεχίσουν στο "Μπερναμπέου".

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στη "μαύρη λίστα" των δύο ανδρών είναι τα ονόματα των Κακά, Ιγκουαΐν, Σαχίν, Λασανά Ντιαρά, Χαμίτ Αλτιντόπ και Καρβάλιο, ενώ αμφίβολος είναι ο Πέπε.

Μουρίνιο καλεί Ιμπραχίμοβιτς!

Το δημοσίευμα για την μαύρη λίστα του "special one"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ