ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Και τίτλο και ρεκόρ θέλει ο Αρμπελόα

Και τίτλο και ρεκόρ θέλει ο Αρμπελόα
Αρμπελόα

Να τελειώσει εντυπωσιακά τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε ο Άλβαρο Αρμπελόα. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ισπανός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου περί πρωταθλήματος, ρεκόρ και κούρασης.

Πρωτάθλημα με ρεκόρ θέλει ο Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και ο Ισπανός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία αυτό να γίνει με εμφατικό τρόπο.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει 91 βαθμούς αυτή τη στιγμή και αν κάνει το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που απομένουν θα φτάσει τους 100. Ο Αρμπελόα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ πως θα ήθελε να συμβεί τόσο αυτό όσο και να πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλα επτά τέρματα και να φτάσει τα 50.

Αναλυτικά είπε: "Το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα ήταν φοβερό αν ο Κριστιάνο φτάσει τα 50 γκολ και εμείς τους 100 βαθμούς".

Ακόμη, ο Ισπανός παραδέχτηκε πως οι Μαδριλένοι είναι ιδιαίτερα καταπονημένοι: "Είμαστε κουρασμένοι, επειδή ο Απρίλιος ήταν πολύ δύσκολος μήνας. Δώσαμε πολλά παιχνίδια, αλλά είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε κοντά στην κατάκτηση ενός σημαντικού τίτλου".

"Είναι ωραίο που θα δώσουμε την ευκαιρία στους οπαδούς μας να πανηγυρίσουν. Έχουμε αγγίξει το τέλειο στο πρωτάθλημα και απλώς κάναμε κάποια λάθη τον περασμένο μήνα. Είμαστε πολύ συνεπείς και μας αξίζει ο τίτλος".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ