ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Είναι πιο δύσκολο για εμάς χωρίς τον Αγκουέρο"

Μουρίνιο: "Είναι πιο δύσκολο για εμάς χωρίς τον Αγκουέρο"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι με τη Σίτι και τόνισε πως η απουσία του Σέρχιο Αγκουέρο κάνει πιο απρόβλεπτους τους "πολίτες".

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ζει στους ρυθμούς του ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι. Ο σημαντικότερος λόγος είναι το γεγονός πως στον πάγκο των δύο ομάδων κάθονται οι Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα αντίστοιχα.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση, ο τεχνικός των "Κόκκινων Διαβόλων" παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην απουσία του Σέρχιο Αγκουέρο, στην ποιότητα των "πολιτών", αλλά και στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Γνωρίζω τι σημαίνει το ντέρμπι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν θες να είσαι επιτυχημένος πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια"

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και γενικότερα την ομάδα της Σίτι, υποστήριξε : "Η Σίτι έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει πάντα καλούς ποδοσφαιριστές και αγοράζει ακόμα περισσότερους. Είναι διεκδικήτρια του τίτλου και θα πρέπει να τη σεβόμαστε".

Ενώ, όσον αφορά στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του: "Κανείς δεν είναι τραυματίας, επομένως είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι για τον αγώνα".

Για την σημαντική απουσία του Σέρχιο Αγκουέρο, ανέφερε: "Δεν θα αγωνιστεί, όμως η Σίτι έχει φανταστικές επιλογές. Ο Γκουαρδιόλα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε Ιχεανάτσο, Στέρλινγκ και Νταβίντ Σίλβα για την κορυφή της επίθεσης. Είναι πιο δύσκολο για εμάς γιατί όταν αγωνίζεται ο Σέρχιο Αγκουέρο γνωρίζουμε τη διάταξή τους. Τώρα, θα πρέπει να βρούμε τρόπο να μειώσουμε το... απρόβλεπτο στο παιχνίδι τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Αν με καλέσει ο Μουρίνιο να πιούμε κρασί μετά το ματς..."
Σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων
Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα: Η "μάχη" των 2 δισ. ευρώ
"Special One" deal για τον Μουρίνιο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ