ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Αν με καλέσει ο Μουρίνιο να πιούμε κρασί μετά το ματς..."

Γκουαρδιόλα: "Αν με καλέσει ο Μουρίνιο να πιούμε κρασί μετά το ματς..."
Γκουαρδιόλα © XINHUA/REX/SHUTTERSTOCK

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παραμέρισε την αντιπαλότητα με τη Γιουνάιτεντ αλλά και τη δική του με τον Μουρίνιο, δηλώνοντας έτοιμος να αποδεχθεί πρόταση του Πορτογάλου για ένα ποτήρι κρασί μετά το ματς.

Η ώρα για το ντέρμπι του Μάντσεστερ πλησιάζει. Γιουνάιτεντ και Σίτι αναμετρώνται το Σάββατο (10/9) στην έδρα της πρώτης με τους δύο προπονητές, Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα, να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Καταλανός τεχνικός των "πολιτών", Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε ότι θα αποδεχόταν πρόταση του του Πορτογάλου συναδέλφου του για ένα ποτήρι κρασί μετά το ματς, ενώ έπλεξε το ποδοσφαιρικό εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Ως προπονητής έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μουρίνιο, όπως όλοι. Αυτό που λένε για την αντιπαλότητα είναι θέμα των ΜΜΕ. Εάν με προσκαλέσει να πιούμε ένα ποτήρι κρασί μετά το ματς, θα το αποδεχτώ. Οι στημένες φάσεις, οι ποδοσφαιριστές με ανάστημα όπως ο Ιμπραχίμοβιτς, ο Φελαϊνί ή ο Πογκμπά... αυτά είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Σε κάθε ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε καλύτερα από το προηγούμενό της. Θα ήθελα να παίξουμε όπως κάναμε στα πέντε πρώτα ματς. Πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω σε όλη μου την καριέρα ότι πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις. Αυτό θα επιχειρήσουμε.

Οι μεγάλοι παίκτες δε χρειάζονται τόση προσαρμογή. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ζλάταν, στο ποδόσφαιρο. Ειδικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει κάνει πολλά για το παιχνίδι και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Ο Αγκουέρο είναι σημαντική απουσία, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα βγούμε (σ.σ να παίξουμε) με 11 παίκτες. Είμαι νέος εδώ κι έχω να μάθω πώς πάει το πράγμα. Αποδεχόμαστε την τιμωρία του Αγκουέρο και θα βελτιωθούμε στο μέλλον. Ο Σανέ είναι καλύτερος, ο Γκιουντογάν πολύ καλύτερα. Ο Κομπανί προπονείται, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη. Ο Μπράβο είναι καλά. Προπονήθηκε μαζί μας και είναι έτοιμος να παίξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα: Η "μάχη" των 2 δισ. ευρώ
"Special One" deal για τον Μουρίνιο
Μουρίνιο: "Είναι πιο δύσκολο για εμάς χωρίς τον Αγκουέρο"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ