ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κιν: "Ντροπή στους παίκτες της Γιουνάιτεντ"

Κιν: "Ντροπή στους παίκτες της Γιουνάιτεντ"
© ITV

Σφοδρή επίθεση κατά των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε ο άλλοτε αρχηγός, Ρόι Κιν, τονίζοντας ότι ο Μόγιες ουδέποτε είχε τη στήριξή τους στα αποδυτήρια (video).

Ο Ντέιβιντ Μόγιες εκδιώχηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν καν κλείσει η σεζόν, πληρώνοντας το μάρμαρο για την φετινή τραγική πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ρόι Κιν να υποστηρίζει πάντως ότι δεν είναι αυτός ο μοναδικός φταίχτης...

Λίγο πριν την έναρξη του Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League, ο άλλοτε αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων" έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό "ITV" όπου βρήκε την ευκαιρία να "κράξει" τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ για τη φετινή αγωνιστική τους παρουσία.

"Ο Μόγιες είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Το περασμένο καλοκαίρι που ανέλαβε, ο εκτελεστικός διευθυντής δεν έκανε τις συμφωνίες που έπρεπε και ξεκίνησαν άσχημα.

Νομίζω ότι είναι ντροπή, έπρεπε να του δοθεί περισσότερος χρόνος. Κάποιοι από τους παίκτες θα πρέπει να ντέπονται επειδή πραγματικά τον απογοήτευσαν", δήλωσε ο Κιν, ο οποίος απέφυγε να κατηγορήσει τον Άλεξ Φέργκιουσον για την επιλογή του Μόγιες ως άμεσου διαδόχου του.

"Δεν μπορείς να είσαι επικριτικός απέναντι στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι απογοητευτικό να είσαι στην 7η θέση της βαθμολογίας και έχεις ευθύνη ως προπονητής για αυτό αλλά δεν είχε και την υποστήριξη των παικτών του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ