ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η πανίσχυρη Γιουνάιτεντ που ετοίμαζε ο Μόγες

Η πανίσχυρη Γιουνάιτεντ που ετοίμαζε ο Μόγες

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήθελε να "χτίσει" ο Ντέιβιντ Μόγες ήταν από... άλλον πλανήτη. Δείτε ποιους παίκτες παγκόσμιας κλάσης επιθυμούσε να ντύσει στα κόκκινα ο 53χρονος προπονητής.

Έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αποτυχημένος. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τους "κόκκινους διαβόλους" στην κορυφή μετά το "αντίο" του Άλεξ Φέργκιουσον με αποτέλεσμα να μνημονεύεται μέχρι και σήμερα από τους οπαδούς της ομάδας για όλους τους λάθος λόγους.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά για τον 53χρονο προπονητή, εάν είχε καταφέρει να ντύσει στα κόκκινα ορισμένους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, τους οποίους είχε στο στόχαστρό του, όπως αποκάλυψε σε βρετανικά ΜΜΕ το Σάββατο (24/12). Γκάρεθ Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Σεσκ Φάμπρεγκας ήταν οι τρεις παίκτες που ήθελε διακαώς στην ομάδα του, ενώ στη λίστα του βρέθηκε και ο Τόνι Κρόος.

"Όταν πρωτοπήγα στην ομάδα, ο πρώτος πραγματικός στόχος μου ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ένιωσα ότι ο Μπέιλ ήταν παίκτης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάλεψα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στην πραγματικότητα κάναμε καλύτερη προσφορά από την Ρεάλ, αλλά ο Γκάρεθ είχε αποφασίσει να πάει σε αυτήν. Αυτός ήταν ο παίκτης που ήθελα περισσότερο να φέρω στη Γιουνάιτεντ.

Ο άλλος ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγκας, τον οποίο πιστεύαμε ότι θα αποκτήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θυμάμαι όταν είχα συναντήσει τον Sir Άλεξ για πρώτη φορά και πάντα έλεγε ότι υπήρχε περίπτωση ο Ρονάλντο να επιστρέψει. Αυτό ήταν το επίπεδο στο οποίο στοχεύαμε. Δεν σκόπευα να φέρω επτά ή οκτώ παίκτες, αλλά είχαμε μια ομάδα που είχε μόλις κερδίσει το πρωτάθλημα", δήλωσε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ