ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Μετανιώνω που δεν πήρα τον Λάμπαρντ"

Φέργκιουσον: "Μετανιώνω που δεν πήρα τον Λάμπαρντ"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποθέωσε τον Φρανκ Λάμπαρντ και παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει που δεν τον απέκτησε από τη Γουέστ Χαμ. "Από ποιον μέσο θα μπορούσαν να βρω 200 γκολ" αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων.

Τον Φρανκ Λάμπαρντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να έχει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όπως παραδέχτηκε.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με τους "κόκκινους διαβόλους" ο προπονητής των τελευταίων έβγαλε το καπέλο στον Άγγλο μέσο, τον οποίο αποθέωσε κυρίως για την εκπληκτική σχέση που έχει με τα δίχτυα αν και μέσος.

"Ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε μία εξαιρετική καριέρα, είναι φαινόμενο. Αν καταφέρει να πιάσει το ρεκόρ των 202 (σ.σ. τόσα έχει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι), δε νομίζω πως θα υπάρξει μέσος που θα το ξανακάνει, τουλάχιστον όχι στην Premier League" είπε και προσέθεσε:

Έχει μία φοβερή ικανότητα όταν πατάει στην περιοχή, όπως και ο Μπράιαν Ρόμπσον. Ο Τζον Γουάρκ στην Ίπσουιτς ήταν ένας ακόμη παίκτης με τέτοια τρεξίματα.

Ο Φρανκ έρχεται την κατάλληλη στιγμή κι είχε την ικανότητα να σκοράρει 200 γκολ. Επιπλέον, δεν μπορώ να τον θυμηθώ τραυματία. Στα περισσότερα παιχνίδια που δεν έπαιξε, αυτό έγινε για άλλους λόγους.

Είναι απίστευτος. Τον παρακολουθούσαμε όταν ήταν στη Γούεστ Χαμ και πρέπει να πω πως μετανιώνω που δεν τον πήραμε. Που αλλού θα μπορούσα να βρω 200 γκολ από έναν μέσο;".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ