ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δίνει 30 εκ.ευρώ στη Μπαρτσελόνα για Φάμπρεγας

Δίνει 30 εκ.ευρώ στη Μπαρτσελόνα για Φάμπρεγας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 30.000.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα για να ντύσει στα κόκκινα τον Σεσκ Φάμπρεγας και περιμένει πλέον την απάντηση των Καταλανών. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτουν με σημερινά τους δημοσιεύματα τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ντέιβιντ Μόγες έχει τον Σεσκ Φάμπρεγας στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας και για το λόγο αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει ήδη πρόταση 26 εκ.λιρών (30 εκ.ευρώ) για να τον αποκτήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Το ποσό αυτό είναι κατά 1 εκ.ευρώ από εκείνο που είχαν δώσει οι Καταλανοί στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2011 να τον πάρουν στο "Καμπ Νόου", και μένει πλέον να διαπιστωθεί αν οι "μπλαουγκράνα" έχουν την πρόθεση να αποχωριστούν από τον Ισπανό διεθνή μέσο.

Ο Φάμπρεγας έγινε ουσιαστικά πρώτος στόχος των "κόκκινων διαβόλων" μετά το ναυάγιο με τον Τιάγκο Αλκάνταρα (κατέληξε στη Μπάγερν Μονάχου), με τον πρώην αρχηγό της Άρσεναλ να έχει εκφράσει πάντως -με δηλώσεις του τον περασμένο μήνα- την επιθυμία του για παραμονή.

"Λέω πάντα πως είμαι ευτυχισμένος στη Μπάρσα. Όποιος λέει πως θα φύγω δεν με ξέρει και δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί μου. Ούτε με τον μάνατζέρ μου, επειδή ξέρει πως δεν θέλω από εκείνον να συζητάει με άλλους για μένα.

Για αυτά τα ζητήματα δεν θέλω να μιλάω ούτε με την οικογένειά μου. Είναι παράλογο να λέει κάποιος ότι δεν θέλω να αγωνίζομαι στη Μπαρτσελόνα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ