ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανυπόμονος αλλά με πρόγραμμα ο Μουρίνιο

Ανυπόμονος αλλά με πρόγραμμα ο Μουρίνιο

Και την υπογραφή του έβαλε και τις μεταγραφές του κάνει και τη φωτογραφία του γραφείου του με τα... εφόδια ενόψει προετοιμασίας πόσταρε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Είχε πρόγραμμα.

Οι τελευταίο μήνες ήταν... ζόρικοι για τον Ζοζέ Μουρίνιο, που περίμενε να φτάσει η σεζόν στο τέλος της για να βρει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Επέστρεψε στους πάγκους ο Πορτογάλος τεχνικός και μάλιστα σε μια ομάδα που έμοιαζε απωθημένο του: στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ετοιμάζοντας τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, με μεγάλο στοίχημα να επαναφέρει τους "κόκκινους διαβόλους" στην κορυφή, ο Ζοζέ Μουρίνιο πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία, με το γραφείο του... έτοιμο για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Το πλάνο με την περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώσεις για τα συστήματα, ένα Blackberry, ένα ρολόι, μια θήκη με στυλό, πρόγραμμα, σχεδιαγράμματα, ένα τετράδιο για την τακτική, διάφορες σημειώσεις και ένα i-Pad είναι τα "εφόδια" με τα οποία ο Μουρίνιο θα ξεκινήσει το χτίσιμο των "κόκκινων διαβόλων" για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Έχοντας πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή και προχωρώντας στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, αν μη τι άλλο ο "Special One" είχε πρόγραμμα.

now is time to enjoy!!! produce preseason training sessions...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jose Mourinho (@josemourinho) στις

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ