ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπεγί, η πρώτη μεταγραφή του Μουρινιο

Μπεγί, η πρώτη μεταγραφή του Μουρινιο

Ο 22χρονος διεθνής Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός, Ερίκ Μπερτράν Μπεγί, είναι η πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί τεχνικής ηγεσίας του Ζοζέ Μουρίνιο. Στα 38.400.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαλε το ποσό των 38.400.000 ευρώ στη Βιγιαρεάλ κι έκανε δικό της τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, Ερίκ Μπερτράν Μπεγί, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή επί τεχνικής ηγεσίας Ζοζέ Μουρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 9 ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ FOOTSHIRTS ΓΙΑ ΤΗΝ MAN. UTD!

Ο Ιβοριανός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά την ανακοίνωσή του, δήλωσε: "Είναι όνειρο να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, είναι ότι ήθελα πάντα. Θέλω να βελτιωθώ και πιστεύω ότι η δουλειά με τον Ζοζέ Μουρίνιο θα με βοηθήσει πολύ. Περιμένω να δω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου".

Μπεγί, η πρώτη μεταγραφή του Μουρινιο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοζέ Μουρίνιο, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής επί τεχνικής ηγεσίας του: "Ο Ερίκ είναι νεαρός κι έχει πολύ φυσικό ταλέντο. Έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους καλύτερους. Ο Ερίκ είναι στην κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την ανάπτυξή του".

Ο Ερίκ Μπεγί γεννήθηκε στις 12 Απρίλη του 1994 στην Μπινγκερβίλ της Ακτής Ελεφαντοστού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2015 αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ