ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Τέβες επιστρέφει στο "Μπομπονέρα"

Ο Τέβες επιστρέφει στο "Μπομπονέρα"

Ο Κάρλος Τέβες γυρίζει μετά από επτά χρόνια... σπίτι του για να πάρει μέρος σε σπουδαιό φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Μαρτίν Παλέρμο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει "ανενεργός" από τις 27 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, μετά το χονδρό επεισόδιο που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον αγώνα των "πολιτών" κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, όμως σε λίγες ημέρες θα ξαναπατήσει χορτάρι...

Ο λόγος για τον Κάρλος Τέβες , ο οποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του το ερχόμενο Σάββατο (4/2) σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο "Μπομπονέρα" προς τιμήν του φίλου και συμπατριώτη του, Μαρτίν Παλέρμο, που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Το γεγονός αυτό έχει μάλιστα ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο γιατί θα είναι το πρώτο ματς του "Απάτσε" μετά από πολύμηνη απραξία (ξέμεινε στη Σίτι καθώς δεν ήρθε σε συμφωνία με κάποια ομάδα να τον παραχωρήσει) αλλά και γιατί η Μπόκα ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, από το 2001 μέχρι το 2004.

Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για τον Κάρλος Τέβες έδειξαν τον Ιανουάριο οι Μίλαν, Ίντερ και Παρί, με τον 27χρονο φορ να μην καταλήγει όμως σε συμφωνία με κάποια από αυτές και το μέλλον του να παραμένει αβέβαιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ