ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Έκπτωση" στη Μίλαν για Τέβες

"Έκπτωση" στη Μίλαν για Τέβες

Η Μάντσεστερ Σίτι χαμήλωσε στα 5.000.000 ευρώ τις απαιτήσεις της για τον Κάρλος Τέβες και αναμένει την απάντηση της Μίλαν μέχρι την Παρασκευή.

Μετά την αποχώρηση των Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ από την κούρσα της απόκτησης του Κάρλος Τέβες , η Μίλαν "τρέχει" πλέον μόνη της, όμως λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ζητούσε αρχικά 50.000.000 ευρώ για να τον πουλήσει με κανονική μεταγραφή όμως τώρα έχει βάλει νερό στο... κρασί της και συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι "πολίτες" έριξαν τις απαιτήσεις τους στα 5.000.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι η Μίλαν μπορεί να κάνει δικό της τον "Απάτσε" για τους επόμενους 5 μήνες αντί 7.500.000 ευρώ (2.500.000 το κασέ του Αργεντίνου).

Ακόμα και έτσι όμως υπάρχει σημαντική απόσταση, αφού οι Άγγλοι κατέβηκαν μεν από τα 8 στα 5.000.000 ευρώ αλλά οι Ιταλοί παραμένουν σταθεροί στα 2.000.000 ευρώ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι η Παρασκευή (27/1) θα είναι η καθοριστική ημέρα στο πιο πολυφορεμένο μεταγραφικό σίριαλ του χειμώνα, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να πρέπει να δώσει και μία απάντηση στην Κατάνια αναφορικά με τον Μάξι Λόπες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ