ΙΝΤΕΡ

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Τέβες η Ίντερ

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Τέβες η Ίντερ

Η Ίντερ ανακοίνωσε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Κάρλος Τέβες, ακολουθώντας το παράδειγμα της Παρί Σεν Ζερμέν. Μοναδική διέξοδος πλέον για τον Αργεντίνο άσο η Μίλαν.

"Δεν ενδιαφερόμαστε πια για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι.

Οι παίκτες που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού επανήλθαν στην Ίντερ και δεν υπάρχει ανάγκη να έχουμε εκείνον ή κάποιον άλλο, παρά το γεγονός ότι ο Τέβες παραμένει ένας μεγάλος πρωταθλητής", δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της διοίκησης των "νερατζούρι", Μάρκο Τρονκέτι, κλείνοντας οριστικά την πόρτα της Ίντερ στον "Απάτσε".

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Μίλαν απέμεινε η μοναδική ομάδα που έμεινε στο παιχνίδι της απόκτησής του ( "μόνο στη Μίλαν θέλω να παίξω", δήλωσε τη Δευτέρα ο παίκτης), όμως επιθυμεί να τον πάρει δανεικό τον Ιανουάριο και δεν φαίνεται διατεθειμένη να καταβάλλει το ποσό των 30.000.000 λιρών που απαιτεί η Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και οι σύμβουλοί του απέκτησαν υπερβολική αυτοπεποίθηση από τις πρώτες τους συζητήσεις με τον Κάρλος και τους δικούς του συμβούλους.

Εάν θέλουν να τους λάβουμε υπόψη θα πρέπει να σταματήσουν να μοιράζουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο και να κοιτάξουν να καλύψουν τις απαιτήσεις μας", τόνισε ο πρόεδρος των "πολιτών" Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το σενάριο να... ξεμείνει στο Μάντσεστερ είναι αρκετά πιθανό (και ταυτόχρονα εφιαλτιικό) για τον Τέβες, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με συνολικά πρόστιμα 9.300.000 λιρών στο διάστημα που βρίσκεται εκτός ομάδας.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ