ΜΙΛΑΝ

Μένει ο Πάτο, "ναυάγιο" με Τέβες

Μένει ο Πάτο, "ναυάγιο" με Τέβες

Ο Αλεσάντρε Πάτο διάλεξε να μείνει στη Μίλαν (λέγοντας όχι σε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν) και έτσι οι "ροσονέρι" διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Κάρλος Τέβες!

Το διπλό super deal του Ιανουαρίου φαινόταν τελειωμένη υπόθεση: ο Πάτο στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κάρλος Τέβες στη Μίλαν...

Τα πάντα όμως άλλαξαν άρδην το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Αλεσάντρε Πάτο να αποφασίζει να αρνηθεί την άκρως δελεαστική πρόταση των Παριζιάνων (35.000.000 ευρώ στη Μίλαν και 3ετές συμβόλαιο στον ιδιο με ετήσιες αποδοχές 6 με 7.000.000 ευρώ) και να δηλώνει αιώνια πίστη στους "ροσονέρι" μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ιταλίας.

Με την κίνησή του αυτή ο Βραζιλιάνος φορ έκλεισε ουσιαστικά την πόρτα της Μίλαν στον Κάρλος Τέβες (προοριζόταν για διάδοχός του στην γραμμή κρούσης), με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να βάζει "STOP" στις συνομιλίες του με τους διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι, και ενώ είχε ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης στο Μάντσεστερ για να "κλείσει" τη μεταγραφή.

Σύμφωνα πάντως με την αγγλική ιστοσελίδα "Sky Sports" η σειρά των γεγονότων ήταν διαφορετική. Πρώτα δηλαδή η Μίλαν απέτυχε -μέσω του αντιπροσώπου τους στην Αγγλία, Αντριάνο Γκαλιάνι- να έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Κάρλος Τέβες, και εν συνεχεία απέρριψε την πρόταση της Παρί για τον Πάτο.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του τον Πάτο (το ίδιο χαρούμενη θα είναι και η σύντροφός του παίκτη, Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, ενώ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες μπορεί να επιστρέψει και πάλι δυναμικά η άλλη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου, Ίντερ!

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ