ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ πρότεινε ανταλλαγή Κάρολ με Τέβες!

Η Λίβερπουλ πρότεινε ανταλλαγή Κάρολ με Τέβες!

Πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για άμεση ανταλλαγή Κάρολ-Τέβες πρότεινε η διοίκηση της Λίβερπουλ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Λίβερπουλ δαπάνησε πριν από έναν σχεδόν χρόνο το εξωπραγματικό ποσό των 35.000.000 λιρών για να πάρει τον Άντι Κάρολ από τη Νιούκαστλ, με τη μεταγραφή αυτή να είναι η 8η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως τώρα προσπαθεί να... απαλλαγεί από τον Άγγλο επιθετικό.

Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει την Κυριακή η εφημερίδα "Guardian", η οποία κάνει λόγο για πρόταση των "κόκκινων" στη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου οι δύο ομάδες να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του Άντι Κάρολ με τον Κάρλος Τέβες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο "ο σύλλογος του Άνφιλντ επικοινώνησε με τη Σίτι την Πέμπτη για να ρωτήσει πόσα ζητούν για τον Τέβες και για το αν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε απευθείας ανταλλαγή με τον Κάρολ.

Ο Μπράιαν Μάργουντ, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Σίτι, απέρριψε αμέσως την ιδέα, παρόλο που ο Κάρολ είναι ένας παίκτης που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει παραδεχτεί ότι θαύμαζε την εποχή που ήταν στη Νιούκαστλ".

Όλα αυτά έρχονται μάλιστα σε μία εποχή που οι άνθρωποι της Λίβερπουλ στηρίζουν δημόσια τον Κάρολ, με τον Κένι Νταλγκλίς να εξάρει μάλιστα τη συνεισφορά του το απόγευμα του Σαββάτου στην πρόκριση των "κόκκινων" επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας ( 2-1 με δική του ασίστ με κεφαλιά στο νικητήριο γκολ του Ντιρκ Κάιτ στο 88ο λεπτό ).

Να σημειωθεί πως ο Κάρολ μετράει μόλις 6 γκολ στις 35 συνολικά συμμετοχές του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ σε 20 παρουσίες του φέτος στην Premier League έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μόλις δύο φορές, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων της Σίτι με Μίλαν, Ίντερ και Παρί, όλα δείχνουν πως ο Κάρλος Τέβες θα μείνει αμανάτι στην ομάδα του Μάντσεστερ, με τον "Απάτσε" να αναμένεται να γυρίσει στην πόλη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα μετά από διακοπές διαρκείας στην Αργεντινή...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ