ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Χάμαν στηρίζει Κλοπ για αντί-Πελεγκρίνι

Ο Χάμαν στηρίζει Κλοπ για αντί-Πελεγκρίνι

Ο Ντίτμαρ Χάμαν "άδειασε" τον Μανουέλ Πελεγκρίνι τονίζοντας πως ο Γιούργκεν Κλοπ αξίζει να πάρει την ευκαιρία από τη Μάντσεστερ Σίτι για να καθήσει στον πάγκο της.

"Αυτά που έκανε ο Κλοπ στη Ντόρτμουντ δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο. Εάν υπάρχει λίστα υποψηφίων στη Σίτι, πρέπει να βρίσκεται μέσα σε αυτή. Πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο να αναλάβει τη Μάντσεστερ Σίτι σε σύγκριση με τον Πελεγκρίνι όταν πήρε το χρίσμα.

Διαβάστε για τους πιθανούς νέους σταθμούς του Γιούργκεν Κλοπ μετά την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ.

Ο τρόπος που κοουτσάρει και το στιλ παιχνιδιού του θα ταίριαζαν στην Αγγλία περισσότερο σε σύγκριση με Ιταλία και Ισπανία", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο άλλοτε μέσος των "πολιτών", και πρόσθεσε αναφορικά με τον Κλοπ :

"Τον αντιμετωπίζουν όλοι με σεβασμό, έχει πολύ καλή άρθρωση και μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Δεν κάνει πίσω, λέει αυτό που πιστεύει. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις με κανέναν αλλά αξίζει την ευκαιρία του σε έναν κορυφαίο σύλλογο σε οποιαδήποτε χώρα.

Ο Χάμαν στηρίζει Κλοπ για αντί-Πελεγκρίνι

Έχει τη φλόγα, επειδή είναι αρκετά νεότερος σε σύγκριση με τον Πελεγκρίνι, και ξέρει τι διακυβεύεται κάθε Σαββατοκύριακο. Οι περισσότερες θέσεις στην Αγγλία είναι πιασμένες, οπότε η Σίτι είναι η προφανής επιλογή. Θα ήθελα να τον δω εκεί".

Ο Γερμανός πρώην διεθνής μέσος δήλωσε επίσης ότι ο 47χρονος Κλοπ ( ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη ότι αποχωρεί από τη Ντόρτμουντ στο φινάλε της σεζόν ) θα έχει πολύ καλύτερη σχέση με τους παίκτες έναντι του 61χρονου Πελεγκρίνι, εξαιτίας της ηλικίας και του νεότερου παρουσιαστικού του:

Ο Χάμαν στηρίζει Κλοπ για αντί-Πελεγκρίνι

"Αυτή την εποχή πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με τους παίκτες σου διαφορετικά δεν θα πετύχεις και ο Κλοπ είναι καλός σε αυτό. Δεν νομίζω πως είναι προπονητής για τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή τα περισσότερα Σαββατοκύριακα του αρέσει να φοράει τη φόρμα του και δεν μπορώ να φανταστώ έναν προπονητή της Ρεάλ να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου φορώντας φόρμα".

Σημειώνεται πως πέρα από τον Χάμαν και οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι είναι υπέρ της έλευσης του Γιούργκεν Κλοπ στο "Etihad Stadium", καθώς στην ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει η ιστοσελίδα της "Mirror" με ερώτημα "Φίλοι της Σίτι ποιον θα θέλατε για προπονητή;" ο Γερμανός συγκεντρώνει το 74% των προτιμήσεων έναντι μόλις 26% του Πελεγκρίνι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ