ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παραιτείται από τη Ντόρτμουντ ο Κλοπ!

Παραιτείται από τη Ντόρτμουντ ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε στη διοίκηση της Ντόρτμουντ πως θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο στο φινάλε της σεζόν, αποκαλύπτει η "Bild". Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τους Βεστφαλούς.

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/4) στο οικοδόμημα της Ντόρτμτουντ, με την γερμανική εφημερίδα "Bild" να αποκαλύπτει με δημοσίευμα πως ο Γιούργκεν Κλοπ ενημέρωσε τους διοικούντες τον σύλλογο της Βεστφαλίας πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία στο τέλος της σεζόν.

Ο Κλοπ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ μέχρι το 2018, ωστόσο -σύμφωνα με την εφημερίδα- ο ίδιος αισθάνεται ψυχικά κουρασμένος μετά από μία άκρως δύσκολη σεζόν όπως είναι η φετινή και θέλει να κλείσει τώρα τον κιτρινόμαυρο κύκλο του μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο "Signal Iduna Park".

Παραιτείται από τη Ντόρτμουντ ο Κλοπ!

Σε αυτό το διάστημα ο 47χρονος τεχνικός έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Γερμανίας ενώ ήταν φιναλίστ με τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League το 2013, με τα σενάρια να τον θέλουν αυτή τη στιγμή υποψήφιο για τον πάγκο είτε της Μάντσεστερ Σίτι είτε της Άρσεναλ.

Σε περίπτωση πάντως αποχώρησης η Ντόρτμουντ φαίνεται πως έχει βρει διάδοχη λύση, με την "Bild" να αναφέρει πως αυτή ακούσει στο όνομα Τόμας Τούχελ, στον οποίο θα προσφερθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 20.000.000 ευρώ.

Παραιτείται από τη Ντόρτμουντ ο Κλοπ!

Το θέμα πάντως που προέκυψε με τον Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να έχει άμεση εξέλιξη καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου πως το μεσημέρι της Τετάρτης (13.30) θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τις φήμες περί Κλοπ αλλά και την προπονητολογία που προέκυψε.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ