ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι για Ντιμπάλα και Άλι

Μάντσεστερ Σίτι για Ντιμπάλα και Άλι

Πάουλο Ντιμπάλα και Ντέλε Άλι είναι δύο εκ των πιο "καυτών" ονομάτων ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου και η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται έτοιμη να μπει δυναμικά στη διεκδίκησή τους.

Τα βρετανικά ΜΜΕ "οργιάζουν" τις τελευταίες εβδομάδες, αναφερόμενα στα μεγαλεπήβολα σχέδια των διοικούντων της Μάντσεστερ Σίτι, κατόπιν των επιθυμιών του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πέραν των όσων είχαν διαρρεύσει τις περασμένες εβδομάδες, δύο νέα ηχηρά ονόματα έρχονται να προστεθούν στη μεταγραφική λίστα των "πολιτών". Ο λόγος για τους Πάουλο Ντιμπάλα και Ντέλε Άλι.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους διεκδικείται και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ιταλικό δημοσίευμα τον είχε παρουσιάσει δυσαρεστημένο στο Τορίνο προ μερικών ημερών.

Η "Μεγάλη Κυρία" δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο παραχώρησής του, ωστόσο θέλει να λάβει και το ανάλογο αντίτιμο. Πάντως, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των πρωταθλητών Ιταλίας και του 23χρονου για επέκταση της συνεργασίας τους.

Αναφορικά με τον 20χρονο μέσο της Τότεναμ, εκτός του ότι πρόκειται για έναν εκ των πιο περιζήτητων μέσων στον ποδοσφαιρικό χάρτη, παίζει σημαντικότατο ρόλο και το γεγονός ότι πρόκειται για γηγενή.

Αρχής γενομένης από την απόκτηση του έτερου Άγγλου Τζόν Στόουνς το περασμένο καλοκαίρι, η Σίτι φέρεται διατεθειμένη να βαδίσει -στο μέτρο του δυνατού- σε αυτό το "μονοπάτι". Εντούτοις, η υπόθεση του Άλι φέρεται να είναι ακόμη δυσκολότερη, με τα "σπιρούνια" να επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο Λονδίνο, παρά το ενδιαφέρον των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για τον Ντέλε Άλι
Ο Γκουαρδιόλα θα "χτίσει" μια καινούργια Μάντσεστερ Σίτι
Θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ