ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα

Θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα

Απογοητευμένος απ' την παρουσία του στη Γιουβέντους εμφανίζεται ο Πάουλο Ντιμπάλα, με δημοσίευμα να κάνει λόγο για μετακίνησή του στην Ισπανία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί στην Ιταλία να γίνεται λόγος πως Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα έχουν συμφωνήσει για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά ισπανικές πηγές αναφέρουν ότι ο Αργεντινός είναι απογοητευμένος στο Τορίνο κι επιθυμεί να αποχωρήσει κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια, όπως προκύπτει απ' το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 23χρονος θέλει να αφήσει τη "Γηραιά Κυρία" για ομάδα της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται πιθανό φλερτ της Μπαρτσελόνα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι πρόσφατο (11/1) δημοσίευμα ανέφερε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ και είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση, η οποία θα φτάσει το εξωπραγματικό ποσό των 105 εκατ. ευρώ!

Πάντως, αν υπολογίσουμε το περιστατικό ανάμεσα σε Ντιμπάλα και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τότε η φυγή του πρώτου απ' τους πρωταθλητές Ιταλίας δεν φαντάζει απίθανη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός έγινε αλλαγή στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης Σασουόλο - Γιουβέντους (29/1) και κατά την έξοδό του δεν έδωσε το χέρι του στον Ιταλό τεχνικό, με τις "σειρήνες" για πιθανή αποχώρηση να έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντιμπάλα αγνόησε το χέρι του Αλέγκρι
Τι σημαίνει η μάσκα του Ντιμπάλα;
Συμφωνία Ντιμπάλα-Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο
Πρόταση "μαμούθ" απ' τη Ρεάλ για Ντιμπάλα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ