ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σουάρες: "Πάω στο Ολντ Τράφορντ με καθαρή συνείδηση"

Σουάρες: "Πάω στο Ολντ Τράφορντ με καθαρή συνείδηση"

Ο Λουίς Σουάρες ετοιμάζεται για το πρώτο "ραντεβού" με τον Πατρίς Εβρά μετά την τιμωρία 8 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και δηλώνει ανυπόμονος να επιστρέψει στα γκολ.

"Αυτό που πέρασα τις τελευταίες εβδομάδες είναι μία εμπειρία που δεν είχα ξαναβιώσει ποτέ. Ήταν δύσκολο για μένα αλλά προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο επαγγελματίας.

Αυτό που συνέβη θα μείνει πάντα μέσα μου αλλά πηγαίνω στο Ολντ Τράφορντ με καθαρή συνείδηση", τόνισε ο Ουρουγουανός στράικερ, στον οποιό η αγγλική FA επέβαλε καμπάνα 8 αγωνιστικών με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Εβρά, στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Λίβερπουλ τον περασμένο Οκτώβρη.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι του Σαββάτου για τον δεύτερο γύρο της Premier League (14:45, live από το Sport24.gr), και όλα δείχνουν ότι ο Κένι Νταλγκλίς θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σουάρες , είτε ξεκινώντας τον βασικό είτε περνώντας τον ως αλλαγή.

"Στο διάστημα που δεν έπαιζα είχα υποστήριξη από κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα και την οικογένειά μου, που υποφέραμε πολύ.

Έχω συνηθίσει να είμαι στο γήπεδο και όχι να βλέπω το ματς από τις εξέδρες. Αυτό ήταν το χειρότερο για μένα. Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν", συνέχισε ο Σουάρες , και πρόσθεσε αναφορικά με την κόντρα με τους "κόκκινους διαβόλους":

"Τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Λίβερπουλ θέλουν τη νίκη για τους διαφορετικούς στόχους που έχουν θέσει. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ