ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο ο Γκιγκς

Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο ο Γκιγκς

Ο Ράιαν Γκιγκς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν 2012-13 θα είναι η 22η για τον Ουαλό άσο στους "κόκκινους διαβόλους".

Ο ζωντανός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Μάρτιο του 1991 και από τότε μετράει 898 συμμετοχές και 162 γκολ, ενώ έχει κατακτήσει συνολικά 23 μεγάλους τίτλους.

"Ο Ράιαν είναι υπέροχος παίκτης. Από πολλές πλευρές, αποτελεί την επιτομή όλων των ομάδων μου εδώ στη Γιουνάιτεντ.

Ανανεώνεται συνεχώς, προσαρμόζεται στις νέες αλλαγές του παιχνιδιού και διατηρεί την επιθυμία και την πείνα του για τίτλους", τόνισε λίγο μετά την ολόκληρωση της συμφωνίας ο Άλεξ Φέργκιουσον, για να συνεχίσει:

"Σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς, είναι παράδειγμα που πρέπει να ακολουθούν οι άλλοι. Οι νέοι παίκτες στα αποδυτήρια έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να μάθουν από έναν παίκτη που θα συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, τα οποία είναι απλησίαστα για τους άλλους".

Όσο για τον 38χρονο Γκιγκς, που είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει τουλάχιστον από μία φορά σε κάθε σεζόν από καταβολής Premier League, πρόσθεσε:

"Όταν υπέγραψα το πρώτο συμβόλαιό μου, ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσα να παίξω στη Γιουνάιτεντ για 22 χρόνια.

Αισθάνομαι όμως καλά και ξέρω ότι μπορώ ακόμα να συνεισφέρω ώστε η ομάδα να εξακολουθεί να διεκδικεί τίτλους.

Η κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος ήταν σπουδαίο συναίσθημα αλλά αυτός ο σύλλογος κοιτάει πάντα την επόμενη ημέρα και είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ