ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Σουάρες ξανά στο "Ολντ Τράφορντ"

Ο Σουάρες ξανά στο "Ολντ Τράφορντ"

Λίγο καιρό μετά την άρνησή του να δώσει το χέρι στον Πατρίς Εβρά, ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ". Αυτή τη φορά για να δει από τις εξέδρες το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άγιαξ!

Ο Ουρουγουανός στράικερ αναμένεται να βρεθεί για μία ακόμα φορά στο κέντρο της δημοσιότητας , και αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν θα καθήσει στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" το βράδυ της Πέμπτης για να δει διά ζώσης αγώνα της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Mail", ο Σουάρες αποδέχτηκε την πρόκληση των ανθρώπων του Άγιαξ και πήρε εισιτήριο για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άγιαξ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League , έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών του στον "Αίαντα".

Φυσικά, η είδηση και μόνο της πιθανής παρουσίας του Σουάρες στο " Θέατρο των Ονείρων " έχει γίνει "talk of the town" στο Μάντστεστερ.

Ως γνωστόν, το αστέρι της Λίβερπουλ είναι εδώ και καιρό ανεπιθύμητος για τους "κόκκινους διαβόλους" μετά το ρατσιστικό επεισόδιο στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει με τον Πατρίς Εβρά αλλά και την άρνησή του να ανταλλάξει χειραψία με τον Γάλλο αμυντικό στο πρόσφατο Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ