ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νέοι μπελάδες για τον Σουάρες

Νέοι μπελάδες για τον Σουάρες

Απογοητευμένοι είναι στην διοίκηση της Λίβερπουλ με τον Σουάρες που δεν αποκλείεται ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα (video)!

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ βρήκε νικήτρια την πρώτη, χάρη στα δυο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε για ακόμα μία φορά ο επιθετικός των Reds Λουίς Σουάρες, καθώς δεν έδωσε το χέρι του στον Εβρά.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτή του η ενέργεια δεν θα ήταν τόσο σημαντική, λαμβάνοντας όμως υπόψιν το... αμαρτωλό παρελθόν του, τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο ίδιος μπορεί να δήλωσε μετανιωμένος όμως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν χάσει την υπομονή τους, κάτι που εκφράστηκε και από επίσημα χείλη.

"Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι με τον Λουίς Σουάρες", ήταν τα πρώτα λόγια του Managing Director της Λίβερπουλ που συνέχισε:

"Δεν απογοήτευσε μόνο τον εαυτό του, αλλά τον προπονητή και τους συμπαίκτες του μαζί. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η συμπεριφορά του Σουάρες δεν είναι αποδεκτή.

Απολογήθηκε, όμως όλοι μας έχουμε το καθήκον να συμπεριφερόμαστε με μεγαλύτερη προσοχή. Ελπίζουμε να το καταλάβει τι περιμένουμε από όσους αντιπροσωπεύουν την Λίβερπουλ".

Από την πλευρά του ο Νταγκλίς δήλωσε σοκαρισμένος από την ενέργεια του ποδοσφαιριστή του και τόνισε πως η θέση της διοίκησης είναι πάντα σεβαστή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ