ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ προειδοποιεί τον Γκουαρδιόλα!

Ο Κλοπ προειδοποιεί τον Γκουαρδιόλα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς στον κόσμο αλλά παράλληλα τον προειδοποίησε πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η ζωή του στη Premier League στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Η έλευση του Πεπ Γκουαρδιόλα το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Premier League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποθεώνει με δηλώσεις του τον νυν τεχνικό της Μπάγερν αλλά ταυτόχρονα να τον... προειδοποιεί για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.

"Θα απολαύσει το πρωτάθλημα επειδή είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εκείνος είναι ένας σπουδαίος μαχητής. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρει την ίδια κατάσταση όπως ήταν στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα σε κορυφαίο επίπεδο, ή όπως στη Γερμανία με τη Μπάγερν σε κορυφαίο επίπεδο.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας σύλλογος που δεν είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση πρέπει να ομολογήσουμε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένα ιδιαίτερα έξυπνο άτομο, δεν θα επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι λόγω της φιλίας του με αρκετά πρόσωπα εκεί.

Ο Κλοπ προειδοποιεί τον Γκουαρδιόλα!

Δεν θα έχουν λοιπόν την χειρότερη ομάδα στον κόσμο τη νέα χρονιά όμως αγαπώ αυτό το ποδόσφαιρο επειδή τα χρήματα δεν σημαίνουν κάτι απαραίτητα. Όπως έχουμε δείξει μία ή δύο φορές, μπορείς να νικήσεις αυτές τις ομάδες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "κόκκινων".

Κλοπ για Γκουαρδιόλα: "Θέλει να κατακτήσει τα πάντα στην Αγγλία"

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ