ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε της σεζόν και οι "πολίτες" έκαναν γνωστό πως από το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Αλλαγή σελίδας... προσεχώς στη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι ("μίλησα με το σύλλογο και τους είπα ότι θα μείνω μέχρι την ημερομηνία που αναφέρει το υπάρχον συμβόλαιό μου") και λίγα λεπτά αργότερα οι "πολίτες" έκαναν γνωστό πως έχουν συμφωνήσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να αναλάβει την ομάδα για τα τρία επόμενα χρόνια.

"Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει πως στις τελευταίες εβδομάδες έκανε και ολοκλήρωσε διαπραγματεύσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να γίνει πρώτος προπονητής της από τη σεζόν 2016-17 και έπειτα. Το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια.

Από σεβασμό προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους παίκτες, ο σύλλογος επιθυμεί να κάνει γνωστή αυτή την απόφαση για να αφαιρέσει από την ομάδα το αχρείαστο βάρος της φημολογίας.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποιός ήταν υπέρ του να γνωστοποιήσουμε την απόφασή μας είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος στο να πετύχει τους στόχους της ομάδας αυτή τη σεζόν, έχοντας σεβασμό απέναντι σε όλους όσους εμπλέκονται με το σύλλογο", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σιτι για την πρόσληψη Γκουαρδιόλα:

"Ο σύλλογος δεν κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη μου, ήξερα για το τι γινόταν εδώ και έναν μήνα όμως πιστεύω ότι δεν είναι καλό να απλώνεται η φημολογία γύρω από αυτά τα πράγματα. Επιλέγω λοιπόν να το τελειώσω εδώ και για αυτό το λέω στους παίκτες μου και στον Τύπο.

Είχα ενημερώσει επίσης το σύλλογο πριν από δύο εβδομάδες για το τι θα έκανα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Χιλιανός, ο οποίος μετράει μέχρι στιγμής 64 νίκες σε 99 παρουσίες του στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ σε αγώνες για την Premier League (μόνο ο Μουρίνιο είχε καλύτερο ρεκόρ στα πρώτα 99 παιχνίδια του, με 73 νίκες).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ