ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νέα τιμωρία για Σουάρες

Νέα τιμωρία για Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την άσεμνη χειρονομία του στο ματς με τη Φούλαμ και θα χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος της Παρασκευής κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ενός κακού μύρια έπονται. Μετά την ποινή οκτώ αγωνιστικών που του επέβαλε η FA για ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά (δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει η απόφαση), ο Λουίς Σουάρες δέχτηκε μία ακόμα "καμπάνα", αυτή τη φορά για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φούλαμ στο "Κρέιβεν Κότατζ".

Ο Ουρουγουανός φορ είχε αντιδράσει άσχημα στις αποδοκιμασίες των οπαδών των γηπεδούχων, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο και δείχνοντάς το προς την εξέδρα, με την αγγλική ομοσπονδία να τον τιμωρεί με 1 αγωνιστική αποκλεισμό και να του στερεί έτσι το δικαίωμα να παίξει την Παρασκευή (30/12) στον αγώνα με τη Νιούκαστλ στο "Άνφιλντ".

Επιπλέον, ο φορ των "κόκκινων" τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 λιρών και δέχτηκε έγγραφη προειδοποίηση για μελλοντική συμπεριφορά του, ενώ πρόστιμο 20.000 λιρών καλείται να πληρώσει και η Λίβερπουλ, για το γεγονός ότι ως σύλλογος απέτυχε να να ελέγξει τους ποδοσφαιριστές του σε αυτό τον αγώνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ