ΣΤΗΛΕΣ

Τ-shirt συμπαράστασης για Σουάρες!

Τ-shirt συμπαράστασης για Σουάρες!

Οι παίκτες της Λίβερπουλ στηρίζουν τον Λουίς Σουάρες μετά τη βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε. Δείτε το video με τα ξεχωριστά μπλουζάκια που φόρεσαν πριν το ματς με τη Γουίγκαν!

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε με ποινή οκτώ αγωνιστικών (και πρόστιμο 40.000 λιρών) τον Λουίς Σουάρες για τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Πατρίς Εβρά, με την ενέργεια αυτή να έχει συσπειρώσει όλο το (κόκκινο κομμάτι του) Μέρσεϊσαϊντ γύρω από τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Αυτό φάνηκε περίτρανα και πριν τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Γούιγκαν, όπου όλοι οι παίκτες (συμπεριλαμβανομένου και του Σουάρες) φόρεσαν φανελάκια που απεικόνιζαν στο μπροστινό μέρος μία πανηγυρική εικόνα του Σουάρες και στο πίσω μέρος το όνομά του και τον αριθμό της φανέλας του ("Suarez 7").

Λίγες ώρες μάλιστα νωρίτερα, οι "κόκκινοι" παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την τιμωρία του συμπαίκτη τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Ο Λουίς Σουάρες είναι συμπαίκτης και φίλος μας, είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι για το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος από την FA. Στηρίζουμε απόλυτα τον Λουίς και θέλουμε να το ξέρει ο κόσμος. Ξέρουμε ότι δεν είναι ρατσιστής.

Έχουμε ζήσει, προπονηθεί και παίξει με τον Λουίς για περίπου 12 μήνες και δεν αναγνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν περιγράψει. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον Λουίς... δεν θα περπατήσει μόνος του".

Η Λίβερπουλ στηρίζει τον Σουάρες

Τ-shirt συμπαράστασης για Σουάρες!
© ACTION IMAGES

Τ-shirt συμπαράστασης για Σουάρες!
© REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ