ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μίχας: ''Ο Κομπότης θέλει να δώσει στον Δήμο τον Λεβαδειακό''

Μίχας: ''Ο Κομπότης θέλει να δώσει στον Δήμο τον Λεβαδειακό''
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Για τις προθέσεις του Γιάννη Κομπότη στον Λεβαδειακό μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μίχας, ο οποίος δήλωσε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να παραχωρηθεί η ομάδα στον Δήμο.

Ο Μίχας ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα ''stereasports'': ' 'Να πούμε για μια ακόμη φορά ότι η αποχώρηση του Γιάννη Κομπότη είναι οριστική. Σαν πρώτη του προτεραιότητα είναι να δώσει την ομάδα στο Δήμο Λιβαδειάς. Αυτό που λέγεται κατά κόρον ότι η ομάδα είναι κερδοφόρα και εξ αιτίας των οικονομικής κρίσης που υπάρχει ας την πάρει ο Δήμος για να λύσει έτσι και κάποιο μέρος των οικονομικών του προβλημάτων. Αν και εφόσον ο Δήμος θελήσει τις μετοχές σε μηδέν χρόνο θα γίνει η μεταβίβαση και από κει και πέρα ας δρομολογήσει όπως θέλει τις εξελίξεις. Γιατί ο Δήμος μπορεί ίσως και να βρει άλλους ανθρώπους να επενδύσουν στην ομάδα και να έχει και κέρδος. Αυτή είναι η διάθεση του Γιάννη Κομπότη, με πρώτη όπως είπα προτεραιότητα ο Δήμος Λιβαδειάς''.

Για την περίπτωση που ο δήμος δεν ενδιαφερθεί, ο Μίχας σχολίασε: ' 'Αν δεν θελήσει ο Δήμος τότε ας έρθει και όποιος ενδιαφερόμενος θέλει για να συζητήσει και να αναλάβει την ΠΑΕ. Ή εν πάσει περιπτώσει ας βρεθεί κάποια ομάδα ανθρώπων μέσα από τη Λιβαδειά και να κινήσει τις διαδικασίες κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί διάδοχη λύση. Τώρα το πως θα γίνει με τις μετοχές αυτό δεν μπορώ να σας το πω στην παρούσα φάση αλλά πιστεύω ότι αν υπάρχουν καλές προθέσεις τα πάντα θα γίνουν αρκεί να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι''.

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα δήλωσε: ''Παραμένουμε στην ΠΑΕ για να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά αλλά και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με την υπόθεση της Βέροιας. Από κει και πέρα μείνει δεν μείνει η ομάδα η απόφαση είναι οριστική. Αυτή τη στιγμή όσα συμβόλαια λήγουν είναι πλέον δεδομένο ότι δεν ανανεώνονται. Όσα δεν λήγουν βέβαια θα δούμε τι θα γίνει με τις όποιες εξελίξεις και ποιοι θα αναλάβουν την ομάδα. Όλα είναι ανοικτά. Και όλα βέβαια είναι στην διακριτική ευχέρεια αυτών που θα αναλάβουν την ομάδα. Αλλά και για τους υπόλοιπους (τεχνικοί και διοικητικοί) τα ίδια ισχύουν. Δεν ξέρω αν θα αποχωρήσουν άμεσα αφού οι οικονομικοί παράγοντες που ενδεχόμενα να αναλάβουν την ομάδα να έχουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις''.

Κατέληξε λέγοντας: ''Θέλω τώρα να δω πως θα αξιολογηθεί η προσφορά του Γιάννη Κομπότη μετά από 15 χρόνια. Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Λάθη μπορεί να έχουν γίνει αλλά η πορεία της ομάδας είναι πέραν των δυνατοτήτων αυτής της πόλης και πάνω σε αυτό πιστεύω ότι μπορεί να αξιολογηθεί η μέγιστη προσφορά του''.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ