ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κόρμπος: "Πιστεύαμε στη νίκη"

Κόρμπος: "Πιστεύαμε στη νίκη"
INTIME SPORTS

Στην ομαδικότητα των παικτών του Λεβαδειακού πιστώνει τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο αμυντικός του Λεβαδειακού Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στον "Sentra 103,3" για την πορεία των "πράσινων", αλλά και την λογική που ακολουθείται.

Τόνισε, ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πίστευαν στη νίκη και δεν επηρεάστηκαν από πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΟΦΗ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση που είχε πάρει να υπογράψει στον Ηρακλή: " Είχα συμφωνήσει αλλά δεν ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις γιατί μου έλεγαν οι άνθρωποι του Ηρακλή να μην υπογράψω συμβόλαιο. Οπότε περίμενα, ήρθε η πρόταση από τον Λεβαδειακό και αποφάσισα να έρθω στον Λεβαδειακό. Όταν υπέγραψα δεν ξέραμε ακόμα σε τι κατηγορία θα είναι η ομάδα. Στη ζωή αξίζει να παίρνουμε ρίσκα. Πήρα το ρίσκο και μου βγήκε".

Για την ομάδα του Λεβαδειακού: " Αυτό που βγάζουμε είναι ομαδικότητα. Δεν παίζει κανένας για τον εαυτό του, αλλά για την ομάδα. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Σε άλλες ομάδες υπάρχουν ίντριγκες μεταξύ παικτών. Εμείς εδώ είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας, γι' αυτό και η ομάδα πάει καλά".

Για την συνεργασία του με τον Παράσχο στην Χαλκηδόνα: "Για δύο χρόνια είχα συνεργαστεί στη Χαλκηδόνα και 3,5 στον Ατρόμητο. Είχα την τιμή για ένα χρόνο να έχω συμπαίκτη και τον Νίκο Νιόπλια για δύο χρόνια".

Για την λογική του Παράσχου: " Ο κ. Παράσχος θέλει πρώτα από όλα να βάζουμε την μπάλα κάτω και να παίζουμε. Γι' αυτό και η ομάδα παίζει έτσι. Δύο μήνες, από το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη μας στο πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ σε αυτό. Στη Super League αν δεν βάλεις την μπάλα κάτω και πας δυνατά δεν μπορείς να ελπίζει σε κάτι καλό. Μπορεί να πάρεις ένα δυο αποτελέσματα από τύχη, αλλά αν δεν βάλεις την μπάλα κάτω δεν μπορείς να έχει τ' αποτελέσματα που θες".

Για την νίκη επί του ΟΦΗ: " Σίγουρα κι ο ΟΦΗ έχει κάνει πολύ καλή πορεία αλλά εμείς δεν πιστεύαμε ούτε στιγμή πως έχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Εμείς θεωρούμε πως είμαστε ισοδύναμοι, όπως και με όλες του πρωταθλήματος έτσι το βλέπουμε. Δεν απειληθήκαμε καθόλου με εξαίρεση το πέναλτι και περιμέναμε μία – δυο φάσεις για να βάλουμε το γκολ. Μας δόθηκε στο 89', ο Στέλιος έβαλε το γκολ και πήραμε τους 3 βαθμούς".

Για το αν έπαιζε ο Βασιλείου αν δεν ήταν τραυματίας ο Ναπολεόνι: " Όλα είναι στην τύχη, μια στιγμή. Αν αρπάξεις την ευκαιρία την άρπαξες".

Για το τι απαιτείται να δίνεις σύμφωνα με το πρόγραμμα: "Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή από εδώ και πέρα. Σίγουρα το τεχνικό επιτελείο ξέρει τι να κάνει. Σίγουρα θα χρειαστούμε ξεκούραση, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τις προπονήσεις που κάναμε όταν παίζαμε μόνο Κυριακή. Για εμένα πάντως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η ψυχολογία. Αν έχεις καλή ψυχολογία παρά την κούραση θα μπορέσεις ν' ανταπεξέλθεις.

Μέχρι 19 Μαρτίου θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Για εμάς είναι ένας "Γολγοθάς". Για δύο μήνες συνεχόμενα θα παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή. Θέλω να πιστεύω πως θα αντέξουμε και θα πάμε πάρα πολύ καλά. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά παίζουμε με την ΑΕΚ και συνεχίζουμε. Το καλό για εμάς είναι πως μετά από καιρό, παίζουμε μπάλα. Το καλό είναι ότι μετά από τέτοιο καλοκαίρι παίζουμε μπάλα".

Για το ότι είχε ενδιαφερθεί και η Δόξα Δράμας για την απόκτηση του: " Σίγουρα πρέπει να είναι πολύ χαμηλά η ψυχολογία. Αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Είκοσι τρία παιχνίδια είναι 69 βαθμοί. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ