ΚΑΒΑΛΑ

Τέλος και ο Σιόντης

Τέλος και ο Σιόντης
INTIME SPORTS

Μετά τους Νταρσεβίλ, Πφέρτσελ, Πετκάκη, Κατεργιαννάκη, Γέσε, Ελευθεριάδη και ο Στέφανος Σιόντης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας, καθώς έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του

Μετά τους Νταρσεβίλ, Πφέρτσελ, Πετκάκη, Κατεργιαννάκη, Γέσε και Ελευθεριάδη, ένας ακόμη παίκτης αποτελεί παρελθόν από την Καβάλα. Ο λόγος για τον Στέφανο Σιόντη, ο οποίος είχε συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου και έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του.

Ο 23χρονος μέσος είχε φέτος 11 συμμετοχές με την ομάδα της Καβάλας και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί πλέον με ομάδα της αρεσκείας του. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα της εξόδου από τον ΑΟΚ και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, με μια προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του ΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Χργκόβιτς.

Αντίθετα επιστρέφει ο Ογκμπέτσε, ο οποίος ξεπέρασε την κάκωση του ρινικού οστού και πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του συλλόγου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ