ΙΝΤΕΡ

Σανέτι: "Μου θυμίζει τον Κούπερ ο Ματσάρι"

Σανέτι: "Μου θυμίζει τον Κούπερ ο Ματσάρι"

Ο Χαβιέρ Σανέτι τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Βάλτερ Ματσάρι όσο και στην εθνική Αργεντινής.

Ό,τι μπορεί θα κάνει για να γυρίσει και πάλι στα γήπεδα ο Χαβιέρ Σανέτι, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τον Απρίλιο.

Ο Αργεντινός ήδη έχει μείνει πολλούς μήνες εκτός και τόνισε μέσω του "Drive Inter" πως θα βάλει τα δυνατά του για να πατήσει και πάλι χορτάρι

"Κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαι χρήσιμος στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Αν δεν είμαι όπως θέλω τότε θα επανεκτιμήσω την κατάσταση στο τέλος της σεζόν. Αυτή θα είναι μία ισορροπημένη σεζόν, αφού οι μεγάλες ομάδες έχουν ενισχυθεί συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που πρέπει να περάσουμε, αλλά θα είναι μία δύσκολη μάχη. Ελπίζουμε να είμαστε πρωταγωνιστές".

Ακόμη, για τον Βάλτερ Ματσάρι είπε: "Ο Ματσάρι με έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Έχει ξεκάθαρες ιδέες και είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τη δουλειά του. Ανταλλάσσουμε απόψεις. Ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες, επειδή έτσι δημιουργείς ένα σύνολο. Μπορούμε να κάνουμε εξαιρετικά πράγματα μαζί. Ο Ματσάρι μου θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο δούλευε ο Κούπερ".

Τέλος, αναφέρθηκε στην εθνική Αργεντινής, η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Mundial της Βραζιλίας: "Κάθε φορά σκέφτομαι την εθνική, αλλά υπάρχει ένας ακόμη χρόνος μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το να πάω καλά με την Ίντερ θα με βοηθήσει, αλλά σέβομαι πως αυτή η ομάδα έχει ήδη κερδίσει την πρόκρισή της στα τελικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαι στη Βραζιλία. Δεν ξέρω το πώς ή το γιατί, αλλά θα είμαι εκεί".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ